Senioravslutning 2009

Scramble og grillmat på programmet

01 RimrangeSeniorgruppen hadde sin formelle avslutning av sesongen tirsdag 29. September. Og for en fin avslutning det ble. Det var riktignok kaldt, men nydelig vær. Da folk begynte å ankomme banen fra 9 og utover lå frosten fremdeles tykt på bakken. I henhold til Tom Rune hadde det vært -3 °C i solrenningen. Det var bare å glemme oppvarming på rangen, for ballautomaten hadde frosset, og 5 forsøk med kortet fikk ut en stakkarslig ball. Det lå også mye rim på banen, så starten av turneringen ble utsatt til klokken 10.30. Da hadde greenene blitt ”spylt” med sprinkleranlegget og det meste av rimen forsvunnet. 52 Loddtrekning om scrambleSpilleforholdene viste seg å være prima og det rullet også godt på greenene.

Det var fem lag som stilte til start i Texas Scramble på front-9, med shotgun start på hull 1, 3, 6 og 9. Og det viste seg å bli svært jevnt. Det var to lag som spilte til på 36 slag (+1), slik at det måtte loddtrekning til for å kåre vinneren.

Vinnerlaget besto av (fra venstre) Sturla Sandlie, Eivor Arntsen, Gerd Brustad og Jan Sørhus.
Nummer to ble laget som besto av (fra venstre) Jan Berg Jansen, Jan Roger Arensen, Ragnhild Lied Johansen og Jon Kittilsen, som altså ble slått i loddtrekningen, også med 36 slag.
Tredjeplassen måtte også trekkes, da to lag hadde 41 slag, og den gikk til laget som besto av Arve Sørlund, Ann Sund (avbildet), Britha Amundsen og Harry Karlsen (gått hjem).
Utslått i loddtrekningen og derfor nummer fire var (fra venstre) Finn Arne Johansen, Fina Kensland, Petter Tomren og Øivind Arntsen.
Laget bestående av Arild Larsen, Aud Jørgensen, Randi Høglund Pedersen og Ruth Larsen fikk den neste plassen.

Etterpå var det flott anrettet lunsj grillet og servert av Tom Rune Larsen (for anledningen iført forkle over greenkeeperuniformen), etterfulgt av premieutdeling for Order of Merit i Seniorcupen som ble spilt hver tirsdag i hele sommer. Her var jo vinneren for lengst kjent, men det var premier til de ti beste.

 

Vi gratulerer alle vinnerne.

Jan Sørhus sanket 91 poeng og vant vandrepokalen (som han selv har satt opp) for andre året på rad, og kunne derfor velge først blant mange andre fine premier. Blant annet lå det to sandwedger fra TaylorMade på bordet, men Jan må være fornøyd med de wedgene han har, for han valgte en scorekortholder.
Arild Larsen tok andreplassen med 81 poeng.
Tredjeplassen gikk til Jan Berg Jansen som fikk 77.
Det var bare ett poeng mer enn Arve Sørlund, som dermed ble nummer 4.
På den andre siden var det bare ett poeng mer enn Petter Tomren, som da ble nummer 5.
Beste dame var Aud Jørgensen (til høyre), som ble nummer 6, med 62 poeng. Eivind Jacobsen (til venstre), dagens primus motor organisatorus, ble nummer 7 etter å ha opparbeidet seg 59 poeng, selv om han ikke har kunnet spille i de siste turneringene.
Fina Kensland ble nummer 8 på 54 poeng og fikk dessuten prisen for dagens største solbriller.
Øivind og Eivor Arntsen fikk de to siste premiene, med henholdsvis 50 og 49 poeng.

Det ble også utdelt to spesialpremier som etter ordlyden å dømme må tilsvare det som heter ”most improved player” i engelske golfklubber. De gikk til Aud Jørgensen og Sturla Sandlie.

Ellers var det diskusjon og informasjon om en del ting av ”årsmøte”-karakter.

Det ble enighet om å prøve å organisere sammenkomster innendørs i vinter med samling på Follo Golfsenter på torsdager. Tentativ start blir torsdag 15. oktober. Mer informasjon vil komme per mail og nettsider.

Det ble nedsatt en valgkomité bestående av Ruth Larsen, Jan Sørhus og Jan Roger Arnesen for å undersøke om den nåværende ledertroikaene er villig til å fortsette og eventuelt finne etterfølgere.

Det var også enighet om bedre koordinering med turneringskomiteen til neste år, slik at premiering i seniorcup vil kvalifisering til deltakelse i Masters på lik linje med andre turneringer. Det vil dessuten bli satset på å kjøre påmelding og resultatservice gjennom golfbox. Flere meldte seg frivillig til å hjelpe med å få dette til.

Innhold
Klubben