Senioravslutning 2017

Tirsdag 3. oktober 2017

Da det regnet som verst på mandag, ble det dessverre besluttet at det antagelig ville bli for vått til å kunne arrangere den tradisjonelle avslutningsturneringen. Dette viste seg å ha vært litt forhastet, for forholdene på banen var slett ikke så verst, og det hadde gått fint å spille turnering, selv for dem som er avhengig av bil (med spesielt aktsom og varsom kjøring).Men beslutningen ble tatt, og da var det bare å kose seg med en Kari Special: jegergryte med tilbehør. Det ble til og med spandert drikke på de fremmøtte. Og snakketøyet er det som kjent ingen som har problemer med, her spiller alle på scratch.

Premier og påskjønnelser

Seremonimester Jan Berg Jansen står klar med vinkassa, og alle følger spent med, selv om klassevinnerne på Order of Merit har vært kjent en stund.

Først ble Olaf Thomassen premiert for seieren på Order of Merit i A-klassen. Der han fikk full pott på 120 poeng. Han hadde imidlertid stukket av, og må hente premien senere.Jan-Roger Arnesen ser fornøyd ut med premien for seieren i B-klassen.Og Bjørn Hallme likeså med førsteplassen i C-klassen.Som man vet er gjøres kåringen av årets MVP (beste spiller) på grunnlag av både resultater og skjønn. Ikke bare vant Jan-Roger Arnesen sin klasse, men han var også den som spilte suverent flest turneringer (16), så det var han som fikk tittelen i år. Her har det jo vært en vandrepremie, men den kan det hende Olaf vant til odel og eie i fjor. I tillegg til det flytende, vanket det også opptil flere pakker med gode baller.Finn Ericsson ble hedret og takket for alt arbeidet han har lagt ned slik at vi fikk gode greener også i år.Drenering er også viktig på en golfbane, og her har “Gravern”, Petter Tomren, lagt ned mange timer med arbeid. Det ble behørig påskjønnet, selv om Petter var i ferd med å protestere da bildet ble tatt.Sander Lund kan mer enn å drikke kaffe og fortelle skrøner, og ble derfor påskjønnet for arbeidet han har nedlagt i banekomiteen.Organisateur par excellence, og seniorgruppens Golfbox-ekspert, Ragnhild Lied Johansen, fikk også håndfast bevis på at arbeidet hennes verdsettes.Selv redaktøren av disse nettsidene fikk en påskjønnelse, siden han stort sett bare har skrevet pene ting om seniorgruppen og seniorturneringene.Sist, men ikke minst, ble det satt pris på vår kjære Kari, som har tatt så godt vare på oss alle gjennom nok en sesong. Hun er den største grunnen til at det alltid er hyggelig å komme til Krokhol.

I dag var hennes siste arbeidsdag i år. Kafé og proshop er stengt for sesongen, og allerede i ettermiddag setter Kari og Bent kursen hjem til Sverige. Vi sier god ferie, og vel møtt til neste år.

Ingen grunn til å slutte å spille golf

Selv om det ikke er flere organiserte tirsdagsturneringer, er det ingen grunn til å slutte å komme og spille golf på tirsdager. Ved stilltiende overenskomst, er det mange som kommer likevel, med termos og matpakke, ja noen ganger til og med med duk og telys. Vanligvis er det nok til at alle får seg en hyggelig selskapsrunde.

Innhold
Klubben