Senioravslutningen 2021

28. september 2021 – Det ble en flott dag for de 16 deltakerne.

I forkant var værmeldingen ganske så usikker, men så ble det lovet oppholdsvær og sol. Det var grått da vi startet, men etter 3 hull kom solen frem, og gjorde seg gjeldende resten av dagen.

Banen var litt våt her og der etter regnet i natt, men spilleforholdene var utmerkede.

Spillet var ikke så verst heller, og de fire lagene spilte alle omtrent like bra.Førsteplassen gikk til laget bestående av Olaf Thomassen, Finn Arne Johansen, Bjørn Hallme og Asbjørn Solevåg.

Vi mener å huske at scoren var -1.Andreplassen ble delt på +1 mellom …… Yngve Andersen, Trond Bjerke, Per Haakonsen og Petter Tomren, med Odd Hole med som Captain (og mottaker av hederspremie) …… og Sander Lund, Dagfinn Dreyer, Ragnhild Lied Johansen og Jon Kittilsen.Øivind Nordanger, Marit Bjørnstad, Bengt Tullander og Hans-Peter Hamli ble nummer 4.

Orders of Merit

Det ble også delt ut premier til vinnerne av de forskjellige Orders of Merit. Ikke noe gavekort til et herværende statsmonopol denne gangen, men fritt valg på øverste hylle med gaveartikler fra Golfhandelen.Nummer 1 og 2 i A-klassen ble Øivind Nordanger (vinner med 106 poeng på 10 turneringer) og Olaf Thomassen (91 poeng på 9 turneringer).Sander Lund og Yngve Andersen delte seieren i B-klassen. Begge hadde 108 poeng på henholdsvis 12 og 11 turneringer. Yngve hadde litt flere seire, men det er ingen tie-breaker i Seniorcupen.Per Haakonsen tok seieren i C-klassen, med årets høyeste poengsum, nemlig 115 på 12 tellende turneringer, mens Bengt Tullander tok andreplassen med 91 poeng på 11 turneringer.Etterpå ble det fest med Karis berømte jegergryte til lunsj.

Seniortreff

Vi går ut fra at det blir Seniortreff på til samme tid på tirsdagene fremover. Samme opplegg, men i litt mer uformelle former. Utover i oktober kommer nok ikke klubbhuset til å være åpent, men hyggelig blir det lell.

Vi kommer tilbake senere med en liten oppsummering av årets seniorsesong.

Det burde ikke gå an.

Midt under turneringen i dag flyttet banemannskapene hullene. Dette førte i praksis til at de forskjellige lagene i turneringen ikke fikk samme hullplassering, og derfor ikke de samme spilleforholdene.

Det er egentlig helt uhørt å gjøre slikt. Selv om det måtte gjøres i dag, var det nok av ledige starttider etter at turneringen var ferdigspilt. Riktignok var dette en sosial turnering hvor det “ikke var så farlig”, men likevel … det går ikke an.

Innhold
Klubben