Seniorcup 1. september 2020

Været var ikke noe dårligere i dag enn det var i går, og det hadde lurt 18 seniorer (A: 2, B: 8, C: 8) ut på banen i dag.

Mange fine resultater var det også.Det var én birdie i dag, og den ble satt av Arve Hansen, som også kunne bokføre at han brukte null slag på hullet (netto altså).Arve Sørlund stilte i bare sin andre turnering for året, men ser ut til å ha funnet formen allerede, for han gikk på -1 og tok seieren i C-klassen med 3 slags margin til Ann Sund. Jan Berg Jansen hadde samme score som Ann, men måtte se seg henvist til tredjeplassen på grunn av høyere handicap.B-klassen ble også vunnet på -1. Både Terje Ekseth og Odd Hole fikk denne scoren. Terje har lavere handicap, så det var han som ble utropt til vinner. Odd slo kameraten Yngve Andersen med ett slag.Øivind Nordanger vant A-klassen på +1.

Orders of Merit

I A-klassen kan det se ut som Øivind Nordanger har vunnet. Han trenger egentlig bare å stille opp i et par turneringer til og spille sånn passe, for han har en ledelse til Olaf Thomassen på 28 poeng, og det blir umulig å ta igjen når det er så få deltakere.

I B-klassen er det imidlertid langt flere om beinet, og en god del jevnere. Asbjørn Solevåg har en ledelse på 16 poeng til Yngve Andersen. Trond Bjerke ligger et stykke bak på tredjeplass.Jevnest er det nok i C-klassen. Der overtok Jan Berg Jansen ledelsen ettersom Bjørn Hallme ikke spilte i dag og derfor ikke kunne øke sin poengbeholdning. Differansen mellom de to er bare åtte poeng, og det er et rom det skulle være mulig å tette i løpet av de tre turneringene som står igjen. Arve Hansen ligger 9 poeng etter Bjørn.