Seniorcup 1. september

Noen seniorer er tøffere enn andre.

Jammen ble det noe av. Mange hadde sett for nøye på værmeldingen og det var derfor bare 6 påmeldte til dagens seniorcup, i går. Til slutt var det 7 stykker som stilte til start, og vi får håpe på at det var litt godt i tillegg til vått. Men turnering ble det altså, til tross for de meldte nedbørsmengdene.

Dagens vinnere

Odd Hole tok seieren i A-klassen (2 deltakere) med 15 poeng. No problem.

Resultater

Petter Tomren tok seieren i B-klassen (3 deltakere) med 17 poeng. Romsdølinger lar seg tydeligvis ikke affisere særlig av litt nedbør.

17 poeng ble det også på Aud Jørgensen, som vant C-klassen (2 deltakere). Aud er, så vidt vi vet Oslo-jente, så de lar seg ikke affisere så lett heller.

Order of Merit

Med dagens andreplass tok Finn Ericsson litt innpå Olaf Thomassen, som er i Danmark og ikke spilte dagens turnering. Differansen er nå 6 poeng i toppen av OoM-A.Med 109 poeng har Petter Tomren en ganske solid ledelse i B-klassen. Det spørs vel om Trond Bjerke, som ligger nærmest, 16 poeng bak, greier å kutte ned forspranget i tilstrekkelig grad.Med dagens seier tok Aud Jørgensen over ledelsen i OoM-C, men det er bare 2 poeng som skiller henne og Arve Sørlund. Her er det fortsatt spenning.

Innhold
Klubben