Seniorcup 10. september 2019

Mange bekker ikke små …Værmeldingen var absolutt ikke den beste, og det bidro nok til at oppmøtet til dagens seniorcup var heller semmert. 10 stykker (A: 3, B: 3, C: 4) benyttet seg av anledningen til å få seg en runde golf.

Det kan ikke ha vært så verst forhold heller, for scorene var stort sett respektable.Bjørn Hallme fortsetter det stødige spillet, og vant C-klassen på 16 poeng.Like stødige Odd Hole vant B-klassen på 18 poeng.Vi er jo vant til at Olaf Thomassen spiller bra, nesten uansett forhold. Han vant A-klassen på 17 poeng.

Orders of Merit

Med dagens andreplass, gikk Øivind Nordanger tilbake i tet i OoM-A. Han har ett poeng til gode til Finn Ericsson, som dessverre var forhindre fra å møte. Olaf Thomassen lurker akkurat langt nok bak til å ikke kunne true de to i teten.På OoM-B har det spisset seg siden Yngve Andersen ikke deltok i dag. Hvis han ikke deltar neste uke heller, har Odd Hole sjansen til å komme likt med nok en seier. Han er nemlig 12 poeng bak. Seniorgruppen bør kanskje begynne å tenke på tie-breakere. Tredjeplassen er i øyeblikket delt mellom Terje Ekseth og Trond Bjerke på 65 poeng, og bare noen få poeng bak følger Ann Sund, Wenche Westberg og Ragnhild Lied Johansen. Alle disse kan frata Terje og Trond tredjeplassen, avhengig av hvem som stiller og hvordan de presterer neste tirsdag – da alt skal avgjøres.I henhold til Golfbox, har Bjørn Hallme en ledelse til Per Haakonsen på 9 poeng (123 mot 114), slik at Per kan ta igjen Bjørn hvis han ikke deltar og Per blir nummer to eller en neste uke. Det er imidlertid ikke sikkert at dette er riktig, for begge er godskrevet med 12 resultater – og meningen er vel at bare de 10 beste rundene skal telle. Begge to har stort sett bare gode plasseringer, så det er mye som tyder på at nåværende rekkefølge vil overleve neste tirsdag. Arve Hansen innehar tredjeplassen, med god margin både oppover og nedover.

Senioravslutningen

Denne bør vel snart komme på terminlisten. Den siste turneringen som står på listen, dvs. neste uke (17. september) er en vanlig turnering. Kanskje det blir tradisjonell senioravslutning med scramble, mat og premieutdeling 24. september? Redaksjonen venter på informasjon.

 

Innhold
Klubben