Seniorcup 14. august

Litt mer beskjeden deltakelse i dag…… og den var relativt godt fordelt. 5 i A-klassen, 7 i B-klassen og 7 i C-klassen. Det holdt med 18 poeng for å vinne.

Finn Ericsson vant A-klassen med 15 poeng, foran Olaf Thomassen.Det var jevnere i B-klassen, der Terje Ekseth tok sin første seier for året med 18 poeng. Det var bare poenget foran Jan-Roger Arnesen og Petter Tomren.I C-klassen tok Arve Sørlund en relativt klar seier. 18 poeng var 3 poeng bedre enn Bjørn Hallme. Arve hadde sågar to (2) birdier på runden (hull 4 og 6), som bidro med halvparten av poengene hans. Trond Bjerke (som spiller i klasse B) hadde også birdie på 4-ern.

Orders of Merit

Merk: oppdaterte tabeller var ikke tilgjengelig da dette ble skrevet.Selv om han vant i dag tok ikke Finn nevneverdig inn på Olaf, som vi i forrige uke utropte som sikker vinner av A-klassen. Han leder fortsatt klassen.I B-klassen var det ingen større endringer, i og med at Yngve Andersen og John Sørensen, som ligger i teten, ikke spilte i dag, og det var så jevnt mellom Jan-Roger og Petter, som følger på de neste plassene, men forskjellene er nok noe utlignet.I C-klassen forbedret nok Arve Sørlund stillingen, ettersom lederen, Arve Hansen, ikke spilte i dag.

Innhold
Klubben