Seniorcup 14. juli

Du verden.

Asbjørn 2014-09-01-13
Siden vi ikke har noe bilde av Harald, bruker vi to’ern Asbjørn som stand-in.

Nesten rekordfremmøte på seniorcup på gårsdagens seniorcup. Hele 22 stykker er registrert som startende, hvorav to fra Spania. Nå ja, navnene tyder på at de er norske, men hjemmeklubben heter Miraflores.

Det var også noen ferske medlemmer med (vi tror at noen er ferske når navnet ikke umiddelbart virker kjent), og en av dem gikk av med seieren i A-klassen. Harald B. Nilsen fikk 17 poeng på back-9 og vant med 4 poengs margin til Asbjørn Solevåg. Det kaller vi litt av en debut.

Fin score og seier til Trond
Fin score og seier til Trond

17 poeng og seier ble det også på Trond Bjerke, i den mest folkerike klassen, B-klassen (11 deltakere). Han snek seg inn ett poeng før Ragnhild Lied Johansen. Finn Arne tok tredjeplassen, og gjorde det med det til en god dag for J-familien.

Jens spiller ikke seniorcup så ofte, men når han er med går det ofte bra.
Jens spiller ikke seniorcup så ofte, men når han er med går det ofte bra.

Jens Tofteberg hadde også tatt turen denne tirsdagen, og besøket ble belønnet med seier i C-klassen, der scorene var litt mer beskjedne, slik at 14 poeng holdt til seier.

Dagens eneste birdie fikk John Sørensen på hull 1.

Resultater

Av annen statistikk kan vi nevne at hull 3 (12) var vanskeligst, etterfulgt av hull 7 (16). Lettest (som vanlig) var hull 1).

Orders of Merit

Finn Ericsson leder fortsatt OoM-A, men har bare en tre poengs ledelse til John Sørsensen.

Petter Tomren, som hadde en så-så dag i dag, leder OoM-B, og med solid margin. Hele 30 poeng er det ned til Trond Bjerke på andreplass.

Aud Jørgensen har ledelsen i OoM-C, men ledelsen er ganske så knapp, ettersom det bare er fire poeng ned til Arve Sørlund på plassen etter.

Innhold
Klubben