Seniorcup 15. mai

Tro det eller ei, men starten på Seniorcupen ble avholdt bare én uke senere enn i fjor.Det som derimot er veldig forskjellig fra i fjor, er deltakelsen. I fjor var det 15 stykker som stilte til start – i dag var det hele 26! Jevnt fordelt på de forskjellige klassene var det også.Været kan vel ha hatt et spill med i laget, for det var strålende.

Resultatene var ikke til å kimse av heller.

A-klassen

Olaf Thomassen fortsatte det han startet under gårsdagens mandagscup. Da gikk han på ett over banens par. Dagens scorekort var litt mer fargerikt (en birdie på 2-ern lyser for eksempel godt opp). 38 slag (+2) ga 19 poeng. Hadde gårsdagen og dagens runde telt som én, hadde han altså gått tre over par (75) på 18 hull.

Det sier seg kanskje selv at det holdt til seier i A-klassen for Olaf. Harald B. Nilsen og Knut Voksø fulgte på de neste plassene, med henholdsvis 16 og 15 poeng.

B-klassen

Det var ikke stort jevnere i B-klassen, for Petter Tomren tok en ganske så klar seier. To birdier bidro til en 47-runde og 20 poeng. Det ga en seiersmargin på 4 poeng foran Jan-Roger Arnesen. Dagfinn Dreyer tok 3. plassen med 15 poeng. Det var for øvrig det samme som Finn-Arne Johansen, men Dagfinn ble dømt foran på målfoto.

C-klassen

Ann Sund gjentok seieren fra åpnings-seniorcupen i fjor. Hun måtte riktignok ha hjelp av handicapdifferansen, for både hun og Bjørn Hallme hadde 16 poeng. Per Haakonsen tok tredjeplassen med 12 poeng. Også her ble plasseringen avgjort på handicap.

Birdier

Vi har vel nevnt dem allerede, men det ble altså satt 3 birdier i dag. To av Petter Tomren, på 1-ern og 6-ern, mens Olaf Thomassen fikk sin birdie på 2-ern. Petter bør ha fått premie for begge sine, men vi er usikre på om samme regel praktiseres i Seniorcupen, at en birdie må gi 4 poeng for å kvalifisere for birdie. I så fall fikk ikke Olaf premie for sin.

Innhold
Klubben