Seniorcup 15. september 2020

Life below par

Alle klassene ble vunnet på scorer under par i dag. Det var 19 deltakere som spilte under gode forhold (A: 4, B: 8, C: 7).Ann Sund tok seieren i C-klassen på -2. Jan Berg Jansen var nærmest på +1.I B-klassen var det Asbjørn Herdal som vant, på -1. Odd Hole og Yngve Andersen var henholdsvis ett og to slag bak.I den lille A-klassen var det Arve Bjerke som vant, på -2. Både Olaf Thomassen og Lars Sandberg gikk på par.Det var en liten birdie-fest i seniorcupen også. Det var fire av dem.

  • Trond Bjerke, hull 4
  • Sander Lund, hull 6
  • Lars Sandberg, hull 2
  • Asbjørn Solevåg, hull 1

Olaf Thomassen hadde dagens beste bruttorunde på 40 (+4).

Orders of Merit

Øivind Nordanger kommer til å vinne OoM-A. Han har en ledelse på 33 poeng til Olaf Thomassen, og den er det umulig å ta igjen.I OoM-B ligger Asbjørn Solevåg godt an til å vinne. Han leder på Yngve Andersen med 10 poeng, som derfor må spille 11 slag bedre enn Asbjørn neste uke for å vinne. Det skal la seg godt gjøre over 9 hull. Yngves andreplass er også temmelig sikker, for spranget til Trond Bjerke på tredjeplass er 19 poeng.Jan Berg Jansen kommer til å vinne OoM-C, ettersom han har en 18 poengs ledelse på Arve Hansen og 38 til Bjørn Hallme.

Senioravslutningen

Det foreligger fremdeles ingen informasjon om senioravslutningen. Turneringen neste uke, den 22. september, er satt opp som en vanlig turnering, og vi forutsetter at den spilles på vanlig måte. I fjor ble senioravslutningen avholdt 24. september, og det ble spilt Texas Scramble.

Det er muligens flere enn oss som lurer på hva som skjer i år.

Innhold
Klubben