Seniorcup 16. august

16. august – Meldt regn- og tordenvær la demper på deltakelsen

Værmeldingen for denne tirsdagen var langt fra lovende, og det gjorde nok sitt til at det bare var 7 deltakere i dagens seniorcup. Noen seniorer er altså tøffere enn andre.

Dagens formasjon var 1-5-1 – det var bare i B-klassen at det var mer enn 1 deltaker.

Hvordan de meteorologiske og spilleforholdene faktisk var, vet vi ikke, men etter de oppnådde scorene å dømme, kan de ikke ha vært så verst.

Best i dag var Asbjørn Solevåg, som spilte til -1, og vant B-klassen på det. Bjørn Hallme var to slag bak. Deltakerne i C- og A-klassen var henholdsvis Jan Berg Jansen (+13) og Olaf Thomassen (par).

Orders of Merit

Med så liten deltakelse vet vi nesten ikke om det er bryet verdt å se på Orders of Merit, men tradisjon er nå tradisjon.

Med 12 upressede poeng i dag, økte den fra-ferie-tilbakevendte Olaf Thomassen ledelsen sin i A-klassen til 20 poeng foran Lars Sandberg.

I B-klassen er det litt flere om beinet, men også der økte Asbjørn Solevåg ledelsen sin i dag. Forspranget til Sander Lund er nå 21 poeng.

For C-klassens vegne, hadde ikke Jan Berg Jansens 12 poeng noe særlig å si for OoM-rekkefølgen. Ragnhild Lied Johansen og Per Haakonsen er fortsatt i tet.

Innhold
Klubben