Seniorcup 17. august

18. august 2021 – Vi har vært a miss og slett ikke fulgt med, for vi glemte å rapportere om seniorcupen i går.

Det var 14 deltakere (A: 4, B: 4, C: 6), og dagens beste runde ble levert i C-klassen.

Vi går ut fra at forholdene og været var strålende.Per Haakonsen gikk på -2 og tok C-klasseseieren ett slag foran Bengt Tullander. Resten var et stykke bak.Yngve Andersen vant B-klassen på par, ett slag foran Bjørn Hallme.I A-klassen ble det lik score på de to beste, men Arve Bjerke vant på handicap. Både han og Egil Sørset gikk på +1.

Orders of Merit

Med den lave deltakelsen, er det nettopp deltakelse som er det som vil avgjøre Order of Merit.

Med dagens start, har Øivind Nordanger økt ledelsen i A-klassen, slik at han nå har en ledelse på 15 poeng på Olaf Thomassen.

I B-klassen er det flere deltakere, og langt jevnere i teten.

Sander Lund har ledelsen, men han er bare 3 poeng foran Yngve Andersen. Asbjørn Solevåg er også med i tet-kampen, men har tapt litt terreng.

Per Haakonsen har spilt bra i år, og vunnet de to siste turneringene, i tillegg til flere andre topp-plasseringer. Han har derfor opparbeidet seg en ledelse på hele 26 poeng i C-klassen. Hans nærmeste utfordrere er Bengt Tullander og Jan Berg Jansen.