Seniorcup 2. august 2016

Hurra for Jansen

Deltakernivået begynner nå å nærme seg det “normale”. Dagens prestasjon var ubetvilsomt 48-runden til Jan Berg Jansen, som resulterte i hele 24 poeng! Det ga selvfølgelig seier i C-klassen, for øvrig den siste på en stund, ettersom nedskrivningen på 3 slag gjør at Jan stiller i B-klassen i neste seniorcup.Vi overlater til Jan å oppsummere turneringen:

Dagens seniorcup gikk av stabelen med 22 deltakere som vel er sesongrekord.A-klassen ble vunnet av John Sørensen med 20 poeng. Kun én premie her.B-klassen ble vunnet av Kirsten Brødsgård Rogne med 19 poeng.

2. plass Finn-Arne Johansen med 16 poeng

3. plass Ann Sund også 16 poeng, men høyere handicap.Klasse C ble vunnet av Jan Berg Jansen med 24 poeng! Det førte ham rett ned i B-klassen!!

2. plass Unn Wigdahl med 16 poeng.Nydelige forhold og det førte sannsynligvis til at både Finn Ericsson og Øivind Nordanger noterte seg for hver sin birdie.Resultater

Orders of Merit

I A-klassen er det nå delt i teten. Både Finn Ericsson og Olaf Thomassen har 76 poeng. Det er flere om beinet også, for Øivind Nordanger og Sander Lund er bare henholdsvis 8 og 9 poeng bak.Trond Bjerke har fortsatt ledelsen i B-klassen, men forspranget til Kirsten Rogne er redusert til 13 poeng.I C-klassen har Arve Sørlund fortsatt en solid ledelse, men Unn Wigdahl tar nå innpå for hver turnering.

Innhold
Klubben