Seniorcup 2. juli

Det er feriemodus i seniorgruppen også, ser det ut til.

I dag var det nemlig bare 13 deltakere, og ingen i A-klassen.I ettertid har vi blitt informert om at noe av dette skyldes at det ble sagt på forrige cup at dette var siste cup før sommeren. “Men – så så vi at Mandagscupen skulle gjennomføres 1.7. Og da hengte vi oss på.”Dagens beste runde ble levert av Yngve Andersen, som fikk 19 poeng for sin 47-runde. Det holdt til seier i B-klassen.

Andreplassen gikk til Trond Bjerke med 15 poeng, mens Petter Tomren tok den siste pallplassen med 14 poeng.Arve Hansen utnyttet to fire-poeng-hull til å karre til seg 17 poeng og seier i C-klassen. Han var tre poeng foran Per Haakonsen på andreplass. Bjørn Hallme tok tredjeplassen med 12 poeng.

Orders of Merit

Øivind Nordanger leder fortsatt A-klassen, 17 poeng foran Finn Ericsson. Olaf Thomassen er tre poeng bak Finn på andreplass. Disse tre har skilt seg klart ut i teten.I B-klassen har det også skilt seg ut en tettrio. Yngve Andersen leder med 57 poeng, og så følger Terje Ekseth (54) og Odd Hole (48).I C-klassen er det imidlertid en tetduo, ettersom Bjørn Hallme og Arve Hansen har opparbeidet seg en ganske så klar ledelse  på 12 poeng til Per Haakonsen på tredjeplass.

Sommerpause

Seniorcupen tar også en sommerpause, slik at de neste fire tirsdagene blir det seniortreff i stedet for seniorcup. Det ser ut som turneringene har det vanlige formatet og klasseinndelingen. Forskjellen er antagelig at disse ikke teller i OoM-sammenheng. Om det blir en turneringsleder som vanlig, eller om folk må klare seg selv, vet vi ikke i skrivende øyeblikk. Det er bare å møte frem for å finne ut. Neste seniorcup er 6. august.

Innhold
Klubben