Seniorcup 2. juni 2020

Det var så fint og varmt at selv Yngve kastet jakka

Det sier ikke lite. I tillegg er banen nå i meget god stand, selv om greenene kanskje kunne være en liten tanke raskere (men det er tross alt bare 2. juni). De gode forholdene gjorde at i hvert fall vinnerscorene i de forskjellige klassene ble bra.

Det var 17 deltakere (A: 3, B: 9, C: 5). Nå var det riktignok tredje pinsedag, men seniorene bør kanskje vurdere å redusere antall grupper til to.

Vi lurer også på hvorfor det hele tiden spilles slaggolf – tradisjonelt har det vært Stableford som har vært hovedformatet i seniorcupen, og vi tror at mange hadde syntes at det var vel så morsomt.

Her, ved hvit tee på hull 4, bor det en hakkespettfamilie. Ved mating er det et lurveleven. Heldige seniorer fikk kanskje se i dag.

Bjørn Hallme tok en 4-slagsseier i klasse C. 51 brutto ga 33 (-3) netto. Det var dagens beste score. Jens Tofteberg ble nummer to og Bengt Tullander nummer tre.Det snur fort i golf. I forrige uke hadde Terje Ekseth en marerittrunde, mens han i dag gikk under par (-1) og tok seieren i B-klassen. Spesielt var avslutningen av runden av ypperste merke. Og bra var det, for Odd Hole var bare slaget bak (par) på andreplass. Yngve Andersen tok tredjeplassen på bedre handicap enn Trond Bjerke.I A-klassen ble det også seier på under par. Med 40 slag hadde Olaf Thomassen dagens suverent beste bruttorunde. Den ga -1 netto og seier, men bare så vidt, for Øivind Nordanger var bare slaget bak. Arve Bjerke på tredjeplass var bare ett slag bak ham igjen.Det er fremdeles ingen Order of Merit etablert for seniorcupen – uvisst av hvilke grunner. Vi kan derfor ikke rapportere om hvem som ligger best an i sammendraget.

Innhold
Klubben