Seniorcup 20. august 2019

En særdeles jevn runde.

Bare en par på 4-ern ødela en perfekt runde for Finn Ericsson. Perfekt i den forstand at uten det beklagelige paret, ville han gått rundt med bare boggier på scorekortet. 15 poeng holdt imidlertid fint til seier i A-klassen, der det var fire deltakere. Knut Voksø ble nummer to.En fullt så jevn runde hadde ikke Trond Bjerke, men det var ikke mye om å gjøre, for det var mange to-poengere. 16 poeng ble det, og seier i B-klassen. Det var seks deltakere og Jan-Roger Arnesen tok andreplassen foran Finn Arne Johansen.Dagens beste runder ble imidlertid levert i C-klassen. Både Arve Sørlund og Per Haakonsen leverte 54-runder, men det ga Arve ett poeng mer, slik at det var han som tok seieren, med per på andre. Det var for øvrig hele 13 poeng ned til tredjeplassen. Det var fire deltakere.Vi lurer litt på hvorfor det bare var 14 deltakere. Det var jo både fint vær og fine forhold.

Orders of Merit

A-klassen

Finn Ericsson tok med dagens seier seg nærmere Øivind Nordanger, som ligger først på OoM-A. Selv om Øivind leder md to poeng, kan vi vel nå si at det egentlig ligger likt. Alle andre er ganske langt bak.

B-klassen

Yngve Andersen var ikke med i dag. Han spiller Hvide Klit i Danmark i stedet. Likevel leder han Order of Merit ganske så klart, 16 poeng foran Odd Hole. Det blir imidlertid kniving om andreplassen, for det er bare ett poeng som skiller Odd Hole og Terje Ekseth.

C-klassen

Bjørn Hallme deltok ikke i dag, og Per Haakonsen tok derfor inn et godt jafs av ledelsen til Bjørn, som imidlertid fremdeles er 13 poeng. Arve Hansen på tredjeplass er et stykke bak.Det kan virke som OoM-tabellene i Golfbox ikke er blitt oppdatert, så ta derfor ta nøyaktigheten til disse kommentarene med en klype salt.

Innhold
Klubben