Seniorcup 21. august

At solen går ned tidligere, burde jo ikke ha noe å si for en turnering som starter kl. 11.30, men…… som tilfellet var kvelden før, falt deltakerantallet litt i seniorcupen i forhold til tidligere turneringer. Når det er sagt var det tross alt 18 stykker som stilte opp i penværet, om enn litt ujevnt fordelt: A: 2, B: 11, C: 5.

Hovedbildet har for øvrig ikke noe med dagens turnering å gjøre, men vi syntes det var fint med en regnbue.I C-klassen var det Bjørn Hallme som gikk til topps, og det med 19 poeng, noe som ga en seiersmargin å 5 poeng til Arve Sørlund.I B-klassen var det litt jevnere, men er ble det også vunnet med en solid prestasjon. Ann Sund, som er nyopprykket i klasse B, vant for andre gang på tre uker. Denne gangen med 20 poeng og en vinnermargin på 3 poeng til Odd Hole på andreplass. Terje Ekseth hadde samme poengsum som Odd.I A-klassen vant Asbjørn Herdal i sin første opptreden i seniorcupen i år (dvs. det er den andre, men første gang i A-klassen). 16 poeng var Asbjørns vinnerscore, 4 poeng klar av Olaf Thomassen.

Orders of Merit

For en gangs skyld ventet vi til OoM-tabellene var klare. Imidlertid virker det som tabelloppsettet trenger en justering. Flere deltakere er nemlig oppført med 11 tellende runder, og det er vel meningen at det bare skal være 10. Vi regner med at dette vil bli rettet opp, og mellomtiden får dere ta det vi skriver om lederpoengene på Order of Merit med en klype salt.I A-klassen er det avgjort. Olaf Thomassen vinner og Finn Ericsson blir nummer 2. Ingen av dem kan få noe særlig flere poeng.Posisjonene til Yngve Andersen og John Sørensen på toppen av B-klassen kan virke trygge, men både Petter Tomren og Jan-Roger Arnesen kan faktisk ta dem igjen med litt heroisk innsats i de siste turneringene.C-klassen blir nok også avgjort i de siste turneringene. Arve Sørlund har en viss ledelse, men Bjørn Hallme har flere dårligere resultater han kan bytte ut mot gode resultater fremover. Per Haakonsen har også en viss sjanse til å gå helt til topps.

Innhold
Klubben