Seniorcup 25. august

Vi har ikke fått noen rapporter, men vi “regner” med at det ble litt vått for seniorene i dag. Turneringen ble imidlertid gjennomført, og i Golfbox kan vi lese at det var 12 deltakere.

I dag var det Olaf Thomassen som hadde dagen, for han gikk like godt 1 over par (1 birdie, 1 bogey, resten par) og fikk 21 poeng. Det ga en seiersmargin på 12 poeng i A-klassen. Finn Ericsson ble nummer to, og hadde tydeligvis ikke samme flyt som han hadde i går kveld.

I B-klassen var det Trond Bjerke som mestret forholdene best. 17 poeng ble det, noe som ga en seiersmargin på 4 til Jan Sørhus.

Stor seiersmargin ble det også i C-klassen, der Jens Tofteberg, med 18 poeng, fikk 10 poeng mer enn nestemann, som var Arve Sørlund.

Resultater

Order of Merit

Nå som oppsettet i Golfbox er endret til å bare ta med 10 turneringer, har det faktisk blitt noen endringer. I A-klassen har Olaf Thomassen tatt igjen Finn Ericsson, og de to har nå henholdsvis 110 og 102 poeng. Dette kan jo faktisk bli litt spennende.

I B-klassen har Trond Bjerke nå klatret opp på andreplass. Han ligger 18 poeng bak Petter Tomren. Det spørs vel om ikke deltakelsen må bli en del bedre hvis han skal klare å ta inn forspranget.

I C-klassen er det også jevnt, for der er det bare ett poeng som skiller Arve Sørlund og Aud Jørgensen. Dette blir nok ikke avgjort før i siste turnering.

Innhold
Klubben