Seniorcup 27. august 2019

Seniorene må ha kost seg ordentlig i det fine været i dag, og dessuten er jo banen i topp stand. En gruppe koste seg etter sigende så mye at de ble ute i 3 timer. Det var 20 deltakere (A: 5, B: 9, C: 6). Noen gode resultater var det også.Finn Ericsson vant A-klassen med 17 poeng. Dette var samme poengsum som Harald B. Nilsen, men Finn har lavere handicap. Sander Lund tok tredjeplassen.B-klassen ble også vunnet på 17 poeng. Ann Sund trengte imidlertid ikke å trekke på handicap for å ta seieren, ettersom hun var hele tre poeng bedre enn Yngve Andersen på andreplass. Han derimot hadde samme poengsum, 15, som Petter Tomren, og tok altså andreplassen på handicap.Beste prestasjon i dag var det Bjørn Hallme som sto for. Han var eneste mann på 18 poeng. Men seieren i C-klassen var knapp, for Bengt Tullander var bare poenget bak på 17. Arve Sørlund tok tredjeplassen med 16 poeng.

Orders of Merit

A-klassen

Siden han har vunnet tre av de siste fire seniorcupturneringene, trodde vi at Finn Ericsson hadde tatt igjen Øivind Nordanger. Det har han imidlertid ikke, men han har tatt kraftig innpå. Det er bare to poeng som skiller dem. Antall deltakere i A-klassen fra uke til uke vil ha mye å si fremover med hensyn til hvorvidt en av dem klarer å stikke av. Finn har litt flere dårlige plasseringer han kan stryke, og ligger således bra an hvis han fortsetter å spille bra.

Olaf Thomassen og Sander Lund ligger ganske likt et godt stykke bak.

B-klassen

Med unntak av Yngve Andersen i teten, er det veldig jevnt i toppen av OoM-B. Yngve har 84 poeng og leder derfor med 24 poeng på Ann Sund som har 60. Trond Bjerke og Odd Hole er to slag bak Unn, mens Terje Ekseth er tre bak.

Vi tror det vil være vanskelig å ta igjen Yngve, men det blir altså særdeles hard kamp om andreplassen.

A-klassen

I denne klassen er det større spredning i feltet, og Bjørn Hallme fortsetter å øke ledelsen litt hver uke. Med 111 poeng er han nå 19 poeng foran Per Haakonsen, som på sin side leder på Arve Hansen med 15 poeng. Det er meget mulig at dette blir den endelige OoM-rekkefølgen om tre uker.

Innhold
Klubben