Seniorcup 27. juni

Vi har ikke fått noen rapport, men vi regner med at det var strålende vær og forhold under gårsdagens seniorcup.Det var god deltakelse denne gangen også, med 22 deltakere, hvorav 3 i A-klassen, 11 i B-klassen og 8 i C-klassen.  Og det holdt ikke å ikke spille til sitt handicap hvis du skulle ha premie.

Resultater

Det var 1 (én) birdie – den fikk Finn Arne Johansen på 4-ern.

C-klassen

Etter en liten pause, var Ann Sund tilbake, og tok sin femte klasseseier i år (av 6 mulige) med 16 poeng. Bjørn Hallme vant forrige gang, men i går måtte han ta til takke med andreplassen. På de neste plassene fikk både Isa-Heid Sørensen og Bengt Tullander 14 poeng.

B-klassen

Petter Tomren har slitt litt med å nå helt opp i år, men i går slo han til med en 48-runde som ga 18 poeng, med blant annet par på 5-ern. Seieren var også ganske overlegen, ettersom han var hele 4 poeng foran Finn Arne Johansen og 5 poeng foran Jan Sørhus.

A-klassen

I A-klassen var deltakelsen liten, ettersom noen av de “faste” enten spilte golf andre steder eller er på ferie. Øivind Nordanger benyttet seg av muligheten ved Olafs fravær til å nå toppen av pallen, etter to andreplasser på rad. Han fikk også 18 poeng. Sander Lund fulgte to poeng bak på andreplass.

Orders of Merit

A-klassen ledes fremdeles overlegent av Olaf Thomassen, ettersom han har vunnet alle fem turneringene han har stilt opp i. Han har en ledelse på 21 poeng til Øivind Nordanger på andreplass. John Sørensen og Finn Ericsson følger på de neste plassene, henholdsvis 23 og 26 poeng bak.Selv om det har blitt tre åttendeplasser på rad, har Jan-Roger Arnesen fremdeles en klar ledelse i B-klassen – takket være én seier og fire andreplasser. Ledelsen ned til Dagfinn Dreyer på andreplass er betryggende 18 poeng. Kirsten Rogne er nøyaktig 20 poeng bak.Som vi nevnte ovenfor, har Ann Sund bare første- (5) og andreplasser (1) i år. Da sier det seg selv at ledelsen hun har i C-klassen også er ganske klar. Men ikke så overlegen som man skulle tro, for Bjørn Hallme er bare 8 poeng bak. Disse to er imidlertid i en klasse for seg selv.

Innhold
Klubben