Seniorcup 28. juni

Tre over par

Denne uken glemte vi ikke seniorcupen, men da vi hadde tid til å skrive om den forelå det ingen resultater. Derfor denne noe forsinkede rapporten.Best av alle de 18 deltakerne var Olaf Thomassen, som med to birdier (hull 6 og 9) sanket hele 21 poeng. Det ga en soleklar seier i A-klassen. Sander Lund, som var nærmest, var 6 poeng bak.I B-klassen er det hyggelig å kunne skrive at det var en gjest som vant. Per Haakonsen fra Hurum GK hadde tatt turen over fjorden, og vant med 16 poeng. Trond Bjerke var poenget bak.

Takk til Petter Tomren for bildet.I C-klassen vant Arve Sørlund foran Bengt Tullander.

Orders of Merit

Dagens seier var faktisk årets første for Olaf Thomassen. Derfor er det fremdeles Sander Lund som leder OoM i A-klassen. Men han skal nok ikke føle seg for trygg, for Olaf og Øivind Nordanger er bare 7 poeng bak.

I B-klassen derimot begynner ledelsen til Trond Bjerke å bli betydelig. Han har nå opparbeidet seg en margin på 19 poeng til Kirsten Rogne på andreplass. Bak henne er det imidlertid veldig jevnt.

Årets C-sesong har vært dominert av Arve Sørlund og Bengt Tullander, og disse har skaffet seg et betydelig forsprang på resten av feltet. Arve leder med 6 poeng på Bengt.Resultater

Innhold
Klubben