De hadde det sikkert fint i dag, de 15 seniorene som stilte til Seniorcup i formiddag.

I fjor var det 23 deltakere på samme dag – vi vet ikke hva det kommer av at både mandagscup og seniorcup har dårligere deltakelse i år enn i fjor. Litt rart, så fin som banen er nå. Været ser også ut til å ha vært bra.

Likevel var ikke resultatene helt på topp, selv om det var flere gode scorer, dog ingen birdier.

Regner med at noen av seniorene var på rangen først, så vi bruker dette bildet, siden det er fra i dag.

Best i dag var Øivind Nordanger, som vant A-klassen på 18 poeng. Han var 2 poeng bedre enn Olaf Thomassen som hadde dagens beste bruttorunde, med 42. Det var fire deltakere i A-klassen.

Yngve Andersen vinner og vinner. I dag plukket han opp 15 poeng, noe som ga en 3-poengs seiersmargin til parhesten Odd Hole. Odd fikk nemlig litt orden på sakene igjen etter at han var litt trist etter mandagscupen i går. Jan-Roger Arnesen tok tredjeplassen. C-klassen hadde 6 deltakere.

Fint å se at Ragnhild Lied Johansen har vært på banen igjen – vi trenger deg på Pink Cup, Ragnhild.

Dagens tredje beste runde (likt med Olaf) ble levert av Per Haakonsen, som dermed knep førsteplassen i C-klassen. Han var to poeng foran Arve Hansen, mens Bjørn Hallme var ett poeng bak der igjen.

Orders of Merit

er nå i orden, selv om resultatene på “RUNDER”-fanen ser ut til å ha falt ut.

Arve Hansen har tatt ledelsen i C-klassen, men det er jevnt i teten. I B-klassen leder John Sørensen, ett poeng foran Yngve Andersen. I A-klassen er det faktisk minst jevnt, for der har Øivind Nordanger opparbeidet seg en ledelse på fire poeng til Olaf Thomassen.

Pink Cup

Vi regner med godt fremmøte fra seniorgruppen på årets Pink Cup. Og Ragnhild ga helt sikkert alle en god grunn til å være med på årets store veldedighetsturnering. Den går på førstkommende søndag – den 2. juni.

Klubbmesterskapet i matchplay

Det er mange seniorer som i årenes løp har gjort det bra i KM-matchplay, så det er ingen grunn til å ikke melde seg på. Påmeldingsfristen er fredag.