Seniorcup 3. september 2019

Den værmeldingen – igjen.

Det må ha vært den som var skyld i at det bare var 17 deltakere (A: 4, B: 9, C: 4) i dagen seniorcup. Vi har ikke fått noen melding om hvordan forholdene var, men det ble da noen OK scorer, så veldig ille kan det ikke ha vært.

Merk: bildene er fra i går

I A-klassen tok Finn Ericsson sin andre seier på rad, denne gangen holdt det med 15 poeng. Nummer to ble Harald B. Nilsen som var ett poeng bak.I B-klassen var det parhestene Odd Hole og Yngve Andersen som toppet resultatlisten. Odd tok seieren med 18 poeng, mens Yngve på andreplass var tre poeng bak. Tredjeplassen gikk til Terje Ekseth som gikk foran Trond Bjerke på handicap.I C-klassen cruiset Per Haakonsen inn til seier med 13 poeng. Det var nok til å slå Arve Sørlund med to poeng.

Orders of Merit

I A-klassen ser det ut til at poengene er regnet ut på forskriftsmessig måte med maks 10 tellende turneringer, mens i B- og C-klassen virker det som alle turneringer man har deltatt i, teller. Vi vet ikke om dette vil bli justert.

A-klassen

Med dagens seier greide Finn Ericsson endelig å ta igjen Øivind Nordanger, som har ledet det meste av sesongen, men forspranget er bare tre poeng (95 mot 93), så her er ingenting avgjort. Sander Lund og Olaf Thomassen på henholdsvis tredje og fjerdeplass får nok ikke spilt nok turneringer til å kunne ta igjen teten, i hvert fall hvis deltakelsen i A-klassen fortsetter på lavt nivå.

B-klassen

Selv med seier i dag, klarte ikke Odd Hole (70 poeng) å kappe nevneverdig ned på ledelsen til Yngve Andersen (94 poeng), som altså bare fikk to OoM-poeng mindre enn Odd. Det spørs om ikke seieren er avgjort i Yngves favør. Odd skal imidlertid ikke føle seg for sikker på andreplassen, for både Terje Ekseth og Trond Bjerke er bare 5 poeng bak.

C-klassen

Bjørn Hallme (111 poeng) tok seg fri i dag, og lot derfor Per Haakonsen (104 poeng) komme litt nærmere i sammendraget. Her gjelder det å delta i de to siste turneringene. Arve Hansen på tredjeplass har nok for langt frem til å kunne forbedre plasseringen sin noe særlig.

Innhold
Klubben