Seniorcup 4. august 2020

Par for the course

Det var 16 deltakere (A: 2, B: 7, C: 7) på denne fine augustdagen. Vi håper det faktum at det ikke var noen blokkering, ikke førte til noen problemer.

Noen gode scorer var det også.C-klassen ble vunnet på par – av Jan Berg Jansen, to slag foran Bjørn Hallme, og tre foran Ann Sund, som fulgte på de neste plassene. Ann tok tredjeplassen på handicap.B-klassen ble vunnet på par – av Odd Hole. Han var to slag bedre enn Asbjørn Solevåg og Yngve Andersen som fulgte nærmest. Asbjørn tok andreplassen på handicap.Også A-klassen ble vunnet på par – av Øivind Nordanger. Olaf Thomassen, som ble nummer to, hadde som vanlig den beste bruttoscoren. Det var ingen birdier.

Orders of Merit

Øivind leder A-klassen, der det for øvrig bare har vært tre deltakere i hele år.B-klassen ledes av Trond Bjerke, med et lite forsprang til Asbjørn Solevåg og Yngve Andersen.Bjørn Hallme har fortsatt en solid ledelse i C-klassen, med Jan Berg Jansen nærmest.Når man ser på deltakelsen samlet, og i hver klasse, er det kanskje på tide at seniorgruppen ser på om det er formålstjenlig å ha tre klasser til neste år. Man burde kanskje også vurdere å basere Order of Merit på færre enn 10 turneringer, for å gi den litt mer prestasjonsfokus. Nå bestemmer deltakelse ganske mye.Vi oppfordrer også seniorene til å delta i Flaggturneringen på søndag. Det er en artig spilleform.

Innhold
Klubben