Seniorcup 6. september

Alle vinnere spilte bedre enn handicap

Vi beklager den sene rapporteringen, og viderebringer hermed følgende rapport fra Jan Berg Jansen:I dag hadde vi 25 deltakere, sannsynligvis årsbeste.

Været var godt, men noen kraftige vindkuler innimellom kunne kanskje ødelegge konsentrasjonen for noen…

Og resultatene ble

Klasse A.

 

Kun en premie og den gikk til Knut Voksø, gjestepiller fra Arendal og omegn golfklubb med 19 poeng. I tillegg ble han honorert for en ekte premierbar, birdie!! (Vi har ikke noe bilde av Knut, så vi bruker en stand-in)

Nr 2 ble Olaf Thomassen med 16 poeng. Han hadde også en birdie, men kun tre poeng og dermed ingen honorering. Nr 3 ble John Sørensen også 16 poeng.Resultater

Klasse B.

Her ble det tre premier.

Nr 1 Jan Sørhus med 19 poeng.

Nr 2  Ann Sund med 16 poeng.

Nr 3 Kirsten Rogne med 15 poeng.

Klasse C.

To premier.

Nr 1 Jan Berg Jansen 20 poeng og dermed nedskriving til B klassen – igjen.

Nr 2 Bjørn Hallme 18 poeng.

Nr 3 Arve Sørlund 16 poeng.

Orders of Merit

I tillegg til Jans rapport tar vi med noen kommentarer om Order  of Merit.

A-klassen

Dagens resultater brakte ingen store endringer på OoM-A. Olaf Thomassen har fremdeles en komfortabel ledelse. Med dagens andreplass styrket han den med to poeng.

B-klassen

Med dagens seier tok Jan Sørhus litt innpå. Det ser ut til at han skaffet seg 7 plassiferpoeng mer, mens Trond Bjerke ikke økte sin poengbeholdning i det hele tatt med dagens 4. plass. Trond har fortsatt et forsprang på 12 poeng. Kirsten Rogne er på tredje, og henne dro Jan litt i fra.

C-klassen

Arve Sørlund fikk heller ingen økning av poengsummen med dagens tredjeplass, men han har fremdeles en solid ledelse på Jan Berg Jansen med 19 poeng. Siden Jan ble nedskrevet til B-klassen, utgjør han ikke lenger noen trussel for Arves førsteplass.

Bjørn Hallme økte sin poengbeholdning med 10 poeng med dagens andreplass, men det blir mindre uttelling i de turneringene som er igjen. Han er 21 poeng bak Arve, og det er antagelig for mye å ta igjen, men han kommer nok til å gå forbi Jan og ta andreplassen.

Innhold
Klubben