Seniorcup 8. juni

8. juni 2021 – Scoringsfesten fra mandag kveld fortsatte i formiddag

De gode forholdene fortsetter, og det gjenspeilet seg i scorene også under dagens seniorcup.

Dagens beste runde …

… ble levert av Øivind Nordanger, som vant den lille A-klassen (2 deltakere) på -6 netto (37 brutto). Det er den beste runden vi har registrert på lenge.Yngve Andersen begynner tydeligvis å finne tilbake til formen, etter å ha spilt svært mye mindre enn han pleier. -3 ble det på ham, og seier i B-klassen (7 deltakere). Asbjørn Solevåg og Sander Lund fulgte på de neste plassene, begge med par.I C-klassen (6 deltakere) var scorene litt høyere. Jan Berg Jansen vant med +2 foran Per Haakonsen og Finn Arne Johansen.

Birdier

Det gode spillet resulterte også i flere birdier enn normalt. Øivind Nordanger fikk likegodt to (6 og 8). En hver ble notert av Yngve Andersen (1), Sander Lund (6) og Olaf Thomassen (7).

Orders of Merit

Øivind Nordanger har spilt tre turneringer og vunnet alle sammen. Han leder derfor ikke uventet OoM i A-klassen. Det er bare fire stykker som har deltatt i år, og alle de andre har bare spilt én turnering.

Den største klassen er B-klassen, og her har Asbjørn Solevåg overtatt ledelsen. Han snek seg forbi Trond Bjerke med ett poengs margin. Trond deltok ikke i dag. Her er det veldig jevnt i teten, med 4 stykker på 20 poeng +/-1.

Med én seier og tre andreplasser, har Per Haakonsen tatt en klar ledelse i C-klassen. 14 poeng bak ham kommer det fire mann med omtrent like mange poeng.