Seniorcup 8. september 2020

Bra deltakelse i dag med 23 (A: 4, B: 10, C: 9).Dagens prestasjon var uten tvil 39-runden (+3 brutto) til Øivind Nordanger (fra rød tee). Netto var det -5 og suveren seier i A-klassen.

Arve Bjerke var også under par (for andre dag på rad) for dagen og tok andreplassen på -1.Yngve Andersen er også i støtet om dagen. Også han gikk under par for andre dag på rad. -3 ga seier i B-klassen, men ikke en suveren en, for bak fulgte Sander Lund og Trond Bjerke, som begge fikk -2.Det vitner om fine forhold at også C-klassen ble vunnet på en score under par. Det var det Jens Kr. Tofteberg som presterte. -2 ga en seiersmargin på 5 slag til Ann Sund på andreplass (+3). Deretter fulgte Arve Hansen med +5.

Birdier

Det var tre birdier i dag:

  • Arve Bjerke på hull 6
  • Lars Sandberg på hull 9
  • Jens Tofteberg på hull 6

Orders og Merit

Det er som nevn i tidligere rapporter noe rart med OoM-listene for seniorcupen. Det benyttes Stableford-poeng, og det er ingen grense for antall tellende turneringer. Det første er greit nok, men det andre gjør at rekkefølgen blir veldig avhengig av deltakelse.

A-klassen

Med dagens seier solidifiserte Øivind Nordanger sin klare ledelse. Han er nå 34 poeng klar av Olaf Thomassen, som på sin side ligger 14 poeng foran Arve Bjerke.

B-klassen

Asbjørn Solevåg leder stadig, men Yngve Andersen ypper seg mer og mer. Han er nå 12 poeng bak. Litt lenger bak følger Trond Bjerke og Sander Lund.

C-klassen

Her har Jan Berg Jansen overtatt ledelsen. Han er 15 poeng foran Arve Hansen. Bjørn Hallme, som ikke har spilt i de to siste turneringene, ligger 5 poeng bak Arve.

Krokhol Masters

Vi vil svært gjerne ha så mange seniorer som mulig med på Krokhol Masters. Du er kvalifisert hvis du har fått en 1. , 2. eller 3. plass en gang i løpet av sesongen.

Turneringen spilles over 18 hull og går av stabelen på søndag.

Hovedbildet er fra fjorårets Masters.

Senioravslutning

Den tradisjonelle sesongavslutningen avholdes vanligvis i slutten av september, men så langt er det ikke tegn til når på terminlisten.

Innhold
Klubben