Seniorcup avlyst

 

i dag (JK)

Asbjørn Herdal Vårsleppen 14Flott innsats ga seier i A-klassen til Asbjørn Herdal

Det må ha bøttet ned på Krokhol i formiddag, for det var 16 påmeldte, og vi vet at ekte krokholinger ikke gir seg så lett! Etter at dette ble skrevet fikk vi en melding fra Jan Berg Jansen at det var på grunn av både torden og mye overvann. Han mener at det er flere år siden forrige gang, så vi har våre ord i behold.

Men, da passer det jo godt at vi har somlet med referatet fra forrige uke, så har vi noe å skrive om.

Da (tirsdag 5. august) var vel været, så vidt vi kan huske, temmelig bra, og det utnyttet Asbjørn Herdal til å vinne en fremdeles ferietynn klasse A. Hele 19 poeng ble det på Asbjørn, som vant med hele 7 poengs margin. Birdie på 6-ern ble det også.

Ann Sund 201219 poeng var imidlertid småtterier i forhold til Ann Sund, som vant B-klassen på hele 21 poeng. Her var imidlertid konkurransen sterkere, for Jan Sørhus og Terje Ekseth var bare henholdsvis 2 og 4 poeng bak. Sistnevnte noterte seg for øvrig en birdie på 4-ern.

Den aller beste scoren må vi imidlertid til C-klassen for å finne. Kirsten Rogne slo nemlig til med hele 24(!) poeng. Fem poeng for birdien på 4-ern bidro jo brukbart til scoren, som for øvrig burde føre til en handicapreduksjon på 3 slag. Seiersmarginen var hele 9 poeng til Arve Sørlund.

 

Resultater i Golfbox

 

 

Order of Merit

2014-06-30-5Finn Ericsson leder fortsatt OoM-A, men ledelsen til Odd Hole på andreplass er bare 6 poeng. Begge har nå nådd det stadiet der det bare blir små endringer fremover, siden bare de 10 beste rundene teller på OoM. Det beste som kan hende for å få det litt mer spennende er om det blir litt flere deltakere i A-klassen (ta gjerne dette som en oppfordring), slik at det blir litt mer spredning på resultatene.

OoM-B ser det ut til at oppgjøret om mesterskapet vil stå mellom Jan Sørhus og Ann Sund. De har henholdsvis 85 og 80 poeng, så det er bare fem poeng som skiller. Det er også litt vanskeligere å holde på ledelsen i B-klassen som jevnt over ser ut til å ha bedre deltakelse enn de andre klassene.

Når det gjelder OoM-C våger vi påstanden at det hele er avgjort allerede. Vi tror rett og slett ikke at noen vil være i stand til å ta igjen den solide ledelsen Aud Jørgensen har opparbeidet seg. Med 118 poeng er hun hele 35 poeng foran Arve Sørlund på andreplass. Likevel venter vi til senioravslutningen med å gratulere Aud med seieren.

Order of Merit i Golfbox

En kikk på statistikken viser ikke uventet at hull 7 var det vanskeligste, med en snittscore på +2,64, mens hull 1 var lettest med en snittscore på +1,14. Resten av hullene var også rangert nesten nøyaktig likt indeksen.

Innhold
Klubben