Seniortreff 23. juli 2019

Strålende vær la grunnlaget for en fin seniortreff denne ettermiddagen. Været til tross var det bare 11 deltakere, og uvanlig nok flest i A-klassen. Været og de fine spilleforholdene til tross, ble det stort sett beskjedne resultater.

Best i dag var Ave Sørlund, som vant C-klassen, og Øivind Nordanger, som vant A-klassen, begge med 17 poeng.

Det ble registrert to birdier i dag, ettersom både Finn Ericsson og Øivind Nordanger fikk birdie på 6-ern. De gikk i samme ball, og tredjemann i ballen hadde også birdieputt, men bommet så vidt med putten.Sommeren går ubønnhørlig videre, og dagen er allerede blitt over en time kortere på den siste måneden. Det er nå bare én seniortreff igjen før seniorcupen starter opp igjen om to uker.

Etter mangelen av navn og resultater i Golfbox, virker det som det ikke ble avholdt noen mandagstreff  i går, men det var en del medlemmer på Krokhol i går kveld som spilte selskapsrunder. Det var ingen dårlig idé det heller, og det var det også flere som gjorde i dag.

I tillegg var det svært mange frisbee-golfere på Krokhol i dag. Såpass faktisk at det ble kø i kafeeen. Kan være tilreisende som vil prøve banen før NM i august.

Innhold
Klubben