Siste seniorcup

01
Finn Ericsson
02
Jan Roger Arnesen

 

 

Det ble sammenlagtseire til Finn Ericsson, Jan Sørhus og Aud Jørgensen.

Finn sikret seg seieren på Order of Merit i A-klassen med stil, ved å vinne klassen i den siste turneringen, atpåtil på 19 poeng. Han hadde vunnet på 18 også, men birdien på hull 6 gjorde at det ikke var noen tvil. Asbjørn Herdal ble nummer to. Odd Hole hadde en matematisk sjanse til å vinne OoM, men den ble i praksis ødelagt da det bare var 3 deltakere i A-klassen. Han endte derfor opp 6 poeng bak Finn, på andreplass. Olaf Thomassen gikk kanskje glipp av den samme andreplassen, da han ikke spilte i årets siste seniorturnering. Han var nemlig bare to poeng etter Odd på OoM.

03I B-klassen ble det overlegen seier i den siste seniorcupen til Jan-Roger Arnesen, som var den eneste som spilte til handicap. 18 poeng ble det på ham, men det var ikke nok til å ta igjen Jan SørhusOrder of Merit. Han måtte også se seg slått av Ann Sund (som ikke spilte i går) med ett fattig poeng.

Som vi har skrevet flere ganger, har det lenge vært klart at Aud Jørgensen ville vinne Order of Merit i C-04klassen. Femteplassen i den siste turneringen gjorde ingen forskjell. Dagens turnering ble vunnet av Jens Kr. Tofteberg, som har vunnet de fire turneringene han har stilt opp i. Fire på rad faktisk. Det var imidlertid ikke nok til å komme på pallen. Aud ble etterfulgt av Arve Sørlund på andreplass og Unn Wigdahl på tredje.

05Vi gratulerer alle vinnerne, som vil få sine premier på senioravslutningen tirsdag 30. september.

Innhold
Klubben