Statistikk ved sesongslutt

2014-09-15-17
Lars Sandberg

Det er nå nesten 2 uker siden den siste mandagscupturneringen. Redaksjonen har benyttet tiden til å utarbeide litt mer statistikk.

Med hjelp fra Tony Farinha kan vi presentere eclectic-tabellen for sesongen. De som spilte Elgjakta bør nå ha en bedre forståelse av hva eclectic er for noe. Det er altså en runde sammensatt av din beste score på hvert hull over flere runder.

Her kan du se hvilken score du hadde fått hvis alt virkelig hadde klaffet.

Beste eclectic-score i mandagscupsesongen ble oppnådd av Lars Sandberg og Per Frode Haugen, som begge fikk 31 (-5).

07
Holger Kohagen

Vi har også oppdatert Birdietoppen. Der gikk også Lars Sandberg til topps, med 6 birdies i sesongens løp. Per Frode Haugen og Holger Kohagen hadde begge 5. Det var sistnevnte som leder “pengelisten”. Han inkasserte 400 kronger i birdiepremier i løpet av sesongen. I alt var det 44 birdier, og av disse ble 27 premiert. Det var flest på hull 6 og færrest (1) på hull 8 (gratulerer Ivar Bjørseth).

Birdietoppen

Ellers minner vi på at det blir Mandagstreff igjen 29. september. Det er meldt om bra vær, men vi tror det er nødvendig å starte kl. 16.30. Hvis du er ute i siste liten, er det bare å ringe, så vil noen vente på deg. De som har anledning til å gå ut tidligere, kan gjøre det, og legge igjen scorekortet i foajeen. Det hadde vært fint om dem som har planlagt å være med kunne melde seg på i Golfbox. En annen ting som gjør det hele lettere, er hvis alle scorene føres på ett kort.

Innhold
Klubben