Soft åpning 13. april

I dag kom baggen ut av kjellerboden, og alt var i orden. Ingen 2018-bananskall, bare en flaske med 2018-vann.

Var det bare innbildning, eller hørte jeg at køllene hvisket at det jammen var på tide?

Det var jo range-åpning på Krokhol

Vi måtte jo på Kroken å teste formen på drive-in-rangen må vite. Og der lå det ca. 25 matter klare til bruk. Disse ble brukt av et jevnt sug av vårsugne golfspillere, noen medlemmer andre ikke.

Åpent for fotballgolf

Frisbee-folket har jo holdt på lenge allerede, så det var flest av dem. Fotball-golfbanen åpnet også i dag, og jammen var det noen som tok seg en tur på den også.

Det viktige nærspillet

Nærspillområdet er like brunt som resten av banen. Det det går fint an å brukes, men det er nok best om man slår fra roughen foreløpig, slik at man ikke ødelegger det korteste gresset.Som seg hør og bør en “åpning” var været strålende. Ikke en sky på himmelen, men en ganske kald nordavind, gjorde at det absolutt ikke var sommerlig.Banen er som sagt fremdeles brun, og det er ikke så mange synlige endringer siden forrige helg. Litt mindre snø er det nok i skyggenes dal, og det skal være mer eller mindre borte rundt greenene på hull 3 og 4 (vi tok ikke turen inn). Dessuten er det merkbart mindre is på dammen enn forrige helg.Ellers kan vi nevne at døren til klubbhuset er låst opp, slik at det er tilgang til toaletter og drikkevann. Utendørskranen blir ikke slått på før det ikke lenger er kuldegrader om natten.

Nå gleder vi oss til baneåpning og satser på at nedtellingen forblir riktig.

Innhold
Klubben