Spennende avslutning

T08erminlisten er nå oppdatert og viser at senioravslutningen blir 30. september, og vi regner med at det bare er en forglemmelse at det ikke er satt opp noen seniorturnering neste uke, altså 23. september.

Hvis vår antagelse er riktig, er det altså én turnering igjen før det er opp- og avgjort.

Først må vi imidlertid ta for oss seniorturneringen som fant sted på tirsdag 16. september. Der tok Finn Ericsson, mannen som har mye av æren for at vi har så fine greener i år, seieren i A-klassen. 16 poeng med en stryk lar seg absolutt høre. Dermed inntok han igjen ledelsen på Order of Merit. MEN han skal ikke føle seg for trygg. Odd Hole er bare 2 poeng bak, og Olaf Thomassen bare 4. Ingen av disse gutta har igjen noen skikkelige dårlige runder som de kan “bytte ut”, så det blir de innbyrdes plasseringene som kommer til å avgjøre.
10
Jan Sørhus fortsetter å gjøre det bra. På tirdag ble det birde på 4-ern, og 14 poeng. Det viste seg å holde til seier i B-klassen foran Trond Bjerke og Petter Tomren.

Jans nærmeste utfordrer på Order of Merit, Ann Sund, ble nummer 4 denne dagen, og Jan økte dermed sin ledelse sammenlagt. Ledelsen er 7 poeng. Jan har også et par tredjeplasser han kan bytte inn med noe bedre, hvis tingene går hans vei i den siste turneringen.

Jens Tofteberg begynte først å delta i seniorcupen den 2. september, og har siden den gang greid tre seire i C-klassen på rad. Inklusive seier på tirsdag med ett poengs margin over Roger Liholt.
09

Til tross for tre seire, startet nok Jens for sent, for han har ikke nubbsjans til å nå opp på Order of Merit. Som vi har skrevet før har Aud Jørgensen sikret seg det trofeet for lenge siden. Arve Sørlund virker også trygg på å ta andreplassen foran Unn Wigdahl.

Resultater
Order of Merit

Det hadde jo vært hyggelig om noen av klubbens seniorer som ikke vanligvis deltar i seniorcupen kunne ta seg en tur til Krokhol neste tirsdag for å gjøre det ekstra spennende – for disse OoM-oppgjørene blir nemlig mer spennende når det er flere med.

Og alle er selvfølgelig velkommen på senioravslutningen 30. september, da det er scramble og lunsj og premieutdelinger.

Innhold
Klubben