Startlisten er klar

Du har sikkert fått en eller flere SMS og/eller e-poster om når deltakerne i årets klubbmesterskap skal gå ut i morgen, men hvis ikke, så står altså startlisten her. Det er 38 spillere påmeldt, og så vidt vi kan se går alle ut i treer-baller. Det er bra deltakelse og et lurt oppsett det.

Det vi imidlertid ikke kan forstå, er hvorfor ikke hele tidsrommet mellom 9.00 og 14.10 er blokkert. Nå er det altså treer- og firerballer med GF-spillere fra andre klubber som har bestilt tid og skal skal gå ut rett før først og rett etter sist startende gruppe, og akkurat når de første gruppene kan forventes å runde.

Vi synes vel at gjestene det gjelder burde få en melding om at det dessverre er fullt og gi dem tilbud om ny tid på ettermiddagen, kanskje med en liten kompensasjon.

Det er ikke riktig at KM-deltakerne kanskje må gå og stange etter noen som kanskje ikke er kjent på banen og som altså ikke er med i turneringen.

Til orientering stenger de fleste klubber banen helt under klubbmesterskapet. Og vi har ikke funnet noen andre 9-hullsbaner som har åpent for gjester midt i KM-runden.

Innhold
Klubben