Terminlisten 2015 – første halvdel lagt ut

DSCN1871Redaksjonen er litt snutt for at ingen syntes det var nødvendig å melde om at første del av terminlisten er klar, men det er den altså.

Turneringskomiteen ønsker å presisere at terminlisten ikke er ferdig og at det er et fortløpende arbeid – videre er Nordea Pairs lagt ut på feil dato – korrekt dato skal være 21. juni.
Dette blir selvfølgelig rettet etter hvert – så følg med.

Foruten i Golfbox, kan du se den her.

Vi merker oss følgende nøkkeldatoer:

10. mai – Vårsleppen

Det foreligger foreløpig ingen informasjon om turneringsformatet, men vi går ut fra at dette kommer senere. De siste årene har det vært Texas Scramble.

Påmeldingsfrist 7. mai.

11. mai – Første mandagscup

Det spille for sikkerhets skyld slaggolf, IKKE stableford, og dem med oddetallshandicap må merke seg at det spilles front-9.

12. mai – Første seniorcup

Her står det heller ingenting om turneringsformatet, men vi går ut fra at det er 9 hull stableford.

21. mai – Nordea Pairs

Dette er en måned tidligere enn vanlig – det er bra. Formatet regner vi med er det samme som tidligere – best ball stableford.

Matchplay

Klubbmesterskapet i matchplay står også på turneringslisten – på grunn av den tidlige baneåpningen vil «rundetidene» bli justert fra det som står der nå.

Vi regner med at den terminlisten som står der nå er foreløpig. Når vi sammenligner med fjoråret, så savner vi blant annet Pink Cup, Golf & Quiz, Damecup og St. Hans Golf og Grill.

Innhold
Klubben