Tidlig start på våre

21. juli 2023

I morgen starter Lag-NM, der krokhol har med to lag.

Det spilles på Onsøy, og den første foursome-ballen med våre herrer går ut kl. 08.00! Det er Kristoffer Olstad og Erlend Bærø. De andre kan imidlertid ikke sove særlig lengre, fordi Stefan Johansson og Jørgen Spilmann går ut bare 10 minutter senere. Alle våre starter på hull 10.

Det er en grunn til den tidlige starten, for i morgen ettermiddag skal de på’an igjen med fourball. Der foreligger ikke startlisten enda, men de første går ut kl. 13.30.

På søndag er det single-turnering fra kl. 08.00.

Vi ønsker gutta lykke til.

Litt kuriosa, på den andre siden av banen starter samtidig en av Norges golfspillere som virkelig har satt merke etter seg. For noen år siden satte nemlig Lars Petter Brovold, som nå igjen representerer arrangørklubben Onøsøy, banerekord (60 slag mener vi det var – dette er ikke faktasjekket) på San Roque, en av Spanias bedre og mest kjente baner, under kvalifisering til Europatouren, hvor han spilte i ett år før han ga seg med tour-golf.

Damelaget vårt, som også spiller på samme bane, kan sove litt lengre, for Stine Torgersen og Marte Olstad går ikke ut før kl. 9.20. De starter også på hull 10 og skal spille med samme klubb som herrene, Skjeberg GK.

Vi valgte hovedbildet for å minne om at Krokhols damelag tidligere har gjort det meget bra i lag-NM. Her er Stine Torgersen og Siri Tendal fra 2012. Tor de vant sin avdeling faktisk. Spør Stine.

Vi ønsker jentene lykke til.
Innhold
Klubben