Treffsikkert vær og forhold

19. juli 2021 – Mandagstreff – to gode og mange middelmådige resultater.

Det var 8 påmeldte, så kom det en etteranmelding, og ett avbud, så det var 8 stykker som startet. For sikkerhets skyld i grupper på 3 og 5. Men det gikk fint på en dag midt i sommerferien.

Banen er i strålende skikk, og været var også behagelig. Alt skulle med andre ord ligge til rette for mange gode scorer. Men slik ble det ikke.

For to uker fikk vi en vinner på mandagstreff med 40+ i handicap, og jammen fikk vi det igjen i dag. Det synes vi er veldig hyggelig, og viser at du ikke behøver å være “god” for å kunne vinne, og ha utbytte av å spille, turnering. Handicap er et flott utjevningsmiddel.Bjørn Moseby (vi hopper over hans imponerende rekke med mellomnavn) var best i dag, og samlet 21 poeng på runden. Han fikk en kjempestart på de tre første hullene. Så gikk det litt tregere i tre hull, før han satte inn en skikkelig sluttspurt.

Rett bak ham kom Stefan Johansson, med 20 poeng. Han leverte dagens beste bruttoscore, med 41 slag. Det fargerike scorekortet inneholdt to birdier og én par.

Disse to var suverene. Resten fulgte opp med poengrekken 15-14-13-13-12-11, så det var bare én plassering som måtte bestemmes på grunnlag av handicap.

Vi ser frem til årets siste sommer-mandagstreff neste uke. Mandag 2. august er den vanlige mandagscupen tilbake.

Innhold
Klubben