Vant seniorcup på pappa-permisjon

Seniorcup 29. mai

Når vi tenker på Seniorcup, er det lett å tenke på pensjonister og sånn. Og for å være helt ærlig, er det jo nettopp det de fleste deltakerne som har anledning til å spille på dagtid midt i uka, er.Og så er det Ronny Waagenæs.

Han kvalifiserer bare så vidt som senior. Tidligere i år ble han pappa til Stine Torgersens andre datter, Emilie. Og nå som Stine har begynt å jobbe igjen, har han pappaperm. Han har funnet ut en sinnrik måte å sikre et barnebilsete til en golfbil, og planlegger å bruke mye av pappapermen på Krokhol sammen med Emilie. Det var også snakk om sidevogn på Harley-en, men vi har følelse av at noen har satt foten ned når det gjelder det.

A-klassen

Han startet likegodt med å vinne A-klassen i dagens seniorcup, ikke minst takket være to (2) fire-poengsbirdier. 20 poeng ble det, så det blir ikke noe premie for birdie på 6-ern neste uke. Toer ble Asbjørn Solevåg. I fravær av OoM-tabeller vet vi ikke om dette var Asbjørns første seniorturnering denne sesongen, men for poengets skyld later vi som det. Han debuterte nemlig med andreplass. Den “vanlige vinneren”, Olaf Thomassen, måtte denne gangen ta til takke med tredjeplassen. Deltakelsen i A-klassen er nå dessverre tilbake til det “normale” (4 deltakere), etter godt fremmøte de første to ukene.

B-klassen

Det virker som, uansett turnering, så ligger Yngve Andersen å vaker i nærheten av teten. I dag gikk han helt til topps, med 18 poeng. Petter Tomren, som også har vært stabilt god i det siste (med eller uten solbriller), sikret seg tredjeplassen med 16 poeng. Det var uvanlig jevn kamp om tredjeplassen. Fire stykker lå på 11 poeng, før John Sørensen sikret seg ett poeng på det siste hullet og berget pallplassen.

C-klassen

Det var C-klassen som var arena for dagens beste poengrunder. Til slutt halte Per Haakonsen seieren i land med en 22-runde. Men det holdt bare så vidt, for vinneren fra forrige uke, Arve Hansen var bare poenget bak. Arve Sørlund sikret seg tredjeplassen med 17 poeng. Det var like mange poeng som Unn Wigdahl. Kuriøst nok har de også samme handicap, så da må Arve ha gått foran på lavere spillehandicap.Det var for øvrig god deltakelse i dag også. 23 stilte til start, 5 i A-klassen, 9 i B-klassen og 9 i C-klassen.

Birdier

Vi har allerede nevnt at Ronny Waagenæs fikk to. På 2-ern og 6-ern. I tillegg fikk Olaf Thomassen birdie på 4-ern, men den var ikke verdt 4 poeng (vi vet faktisk ikke om det praktiseres samme regel i seniorcupen som i mandagscupen, slik at en birdie må være verdt minst 4 poeng for å kvalifisere for premie).

Order of Merit

Ingen publisert foreløpig (hint, hint)

Innhold
Klubben