Vår NM-jente

Gratulerer med tredjeplassen

Stine Torgersen har som kjent spilt NM Mid-amatør denne helgen på den praktfulle banen til Kongsvinger GK.

Av en eller annen grunn er Stine imidlertid uvenner med front-9. I går (lørdag) var hun +14 på back-9, men rettet det opp med å gå front-9 (hun startet på hull 10) på +1.

I dag var mønsteret det samme, selv om hun i dag startet på hull 1, for øvrig sammen med sine argeste konkurrenter, Ingrid Martens (mor til Europatour-spiller Caroline) og June Bolme.

I dag gikk Stine front-9 på +10, altså en forbedring med fire slag fra lørdag, men likevel ikke helt i samsvar med Stines standard. Ved vending hadde hun derfor også falt ned til fjerdeplass. Men så…

Den forheksingen som gjelder for Stine på front-9, gjelder tydeligvis omvendt på back-9. Etter den litt skuffende starten (en karakteristikk som vi regner med at Stine er enig i) spilte hun forrykende på backen.

Birdie på hull 10 og hull 13 betød at hun var to under på back-9 – helt til hull 18 – da det ble en bogey. Med den forrykende innspurten sikret Stine seg bronsemedaljen i årets NM Mid-amatør.

Vi gratulerer!

Det er litt rart!

På helgens to runder spilte Stine +24 på front-9 og på par på back-9. For dem som ikke har spilt Kongsvinger GK, så kan vi berolige med at front-9 ikke er spesielt vanskeligere enn back-9.

Golf er rare greier.

For øvrig kan et besøk på Konsvinger GK anbefales på det varmeste! Det kan også kombineres med en harry-tur til Charlottenberg, som bare er et par mil fra banen.

Innhold
Klubben