Vårsleppen 2016

Endelig er vi i gang med turneringssesongen. Skjønt endelig … dette er faktisk det tidligste Vårsleppen er blitt arrangert i “moderne” tid.

I fjor var Vårsleppen først 10. mai. Det nest tidligste vi har funnet er 4. mai (2008), og i 2006 ble ikke Vårsleppen arrangert før 28. mai.

Deltakerne skal være klar over at det er en tradisjonsrik turnering de var med i, og dem (deltakerne altså) var det 32 stykker av. Og det ble det 16 lag av. Dessverre var det en kar fra Preikestolen (vi tror ikke han er prest) som ikke møtte til start. Dette gjorde det litt kinkig for turneringsledelsen, ettersom formatet var 2-person scramble. Det ble løst ved at første ball ble gjort om til et lag med 3 spillere, slik at Stine slapp å spille alene.

Det var skiftende vær, og derfor noen meget bra perioder.

Været var samarbeidsvillig, med stort sett oppholdsvær og solgløtt innimellom. Banen derimot var temmelig våt etter gårsdagens regn. Fornuftig nok var det ballplassering over hele spillefeltet, så de fleste fant nok et “tørt” sted å legge ballen. Greenene var greie, der var nok faktisk væten til hjelp, og det ble rapportert om mange gode lange putter, men helt på topp er de ikke. Forholdene til tross var spilleforholdene slettes ikke verst. Og det viser også resultatene. Vinnerlaget gikk på 16 under par, og det sist premierte laget gikk 11 under par.Jens melder at på grunn av den ene 3-ballen, så er det vanskelig å få lagt ut resultatene på Golfbox. Denne resultatlisten er derfor den eneste dere får. Vi tar det i samme rekkefølge som premieutdelingen:

Nr. 5 Nordanger/Tomren 61 slag (-11)
Nr. 4  Bugge/Karlsson 60 slag (-12)
Nr. 3 Waagenæs/Raaness 59 slag (-13)
Nr. 2 Sandberg/Rogne 58 slag (-14)
Nr. 1 Ericsson/Nordskog/Torgersen 56 slag (-16)

Finn Ericsson får representere vinnerlaget, ettersom Steinar Nordskog og Stine Torgersen hadde gått hjem. Kanskje får de premiene sine ved en senere anledning.

Eirik Sandberg hadde gått hjem, så Kirsten Rogne fikk ta imot premien alene.

Endelig et fullt lag, Finn Raaness og Ronny Waagenæss.

Bjørn Erik Bugge og Conny Karlson tok fjerdeplassen.Den siste premien fikk Petter Tomren og Øyvind Nordanger.

Innhold
Klubben