Det lønner seg å melde seg inn

Nygjeninnmeldte Kjell Høydahl tok jackpot på årets første mandagsturnering: seier i A-klassen med 22 poeng (39 brutto) og premie for birdie på 5-ern. Det er Kjells første seier i mandagscupen siden 4. juni 2012. Men så har han da også vært i utlendighet og prøvd seg i andre klubber. At han hører hjemme på Krokhol er veldig klart. Velkommen tilbake!Det var mange både gode og dårlige resultater i årets første mandagsturnering. Deltakelsen var akseptabel, men heller ikke mer. 26 stilte til start, med henholdsvis 7 i A-klassen, 9 i B-klassen og  10 i C-klassen.For dem som ikke har fått det med seg, så er det altså nye klasseinndelinger i år med A:

+8,0 – 14,9, B: 15,0 – 22,9 og C: 22,9 – 54. Fordelingen er altså blitt noe jevnere.Banen var i brukbar stand, selv om det fremdeles er vått. Derfor var det ballplassering på hele spillefeltet. Greenene var nyklippet og noe raskere (kanskje) enn i går. Jevne er de imidlertid ikke enda.Dagens turneringsledere var Per Frode Haugen og Rita Åse. Per Frode er for veteran å regne i dette gamet, mens Rita er ny av året. Resultatene ble lagt fortløpende inn i Golfbox og alt var klart da alle kom hjem.

A-klassen

Det var bare to premier i A-klassen, og andreplassen gikk til Olaf Thomassen, 5 poeng etter Kjell.

Resultater – A

200 Krokhol-penger ble de på Kjell i kveld. Ikke rart han ser fornøyd ut. Og så håper det ikke blir noen klager utover sesongen at han ikke får nok bilder i “avisa”.

Olaf liker ikke å stå stille, heller ikke når det tas bilde.

B-klassen

Det var langt jevnere i B-klassen, der bare ett poeng skilte nummer 1 og nummer 3.

Resultater – B

Det lengste strået trakk Ronny Waagenæs, som fortsatte der han slapp etter en god høstsesong. 20 poeng var belønningen for å gå på 43 slag.

Arve Bjerke tok andreplassen

Han og Finn Raaness hadde begge 19 poeng, men Arve gikk foran på bedre bruttoresultat.

C-klassen

Steinar Nordskog var på vinnerlaget i gårsdagens Vårsleppen, og er tydeligvis i form, for han tok seieren i C-klassen med 19 poeng. (Han gikk hjem før premieutdelingen, så ikke noe bilde denne gangen.)

Resultater – CRett bak fulgte Eric Fredriksson, som er nytt medlem av året. Som sagt, det lønner seg å melde seg inn. Han fikk altså “Krokhol-penger” i sin første start i en Krokhol-turnering. Velkommen! Tredjeplassen gikk til Reidar Selbekk, som virket meget overrasket over at 15 poeng skulle holde til premie, men det gjorde det altså.

Birdier

Kjell Høydahls birdie på 5-ern er allerede nevnt, men premiert ble også Kristian Bjerve med birdie på 1-ern, og Steinar Nordskog med birdie på 2-ern (5 poeng!). Det var ingen upremierte birdier i dag.

Kristian fikk premie for birdie på 1-ern

Statistikk

Som vanlig får vi si var det hull 7 som var vanskeligst i dag, med en snittscore på 2,46 over par. Lettest var hull 1, med en snittscore på +1,15.

Resten av statistikken står i Golfbox.

Order of Merit

Det er ikke opprettet noen Order of Merit-tabeller enda. Det er da heller ikke nødvendig ettersom rekkefølgen ville vært nøyaktig den samme som i dagens turnering. Vi merker oss imidlertid at samtlige deltakere fikk OoM-poeng, ettersom poengtildelingen er den samme som før, med 12 poeng for seier, 10 poeng for andreplass, 8 poeng for tredjeplass, 7 poeng for fjerdeplass osv. For å nå opp på Order of Merit gjelder det derfor først og fremst å sørge for at man deltar.

Innhold
Klubben