Det er bare så bra

Det er ikke noe som heter vinterferie for dugnadsgutta.

Petter og Olaf fortsetter ufortrødent med arbeidet med å gjøre Krokhol til en enda bedre bane.

Vi har fått følgende rapport fra Petter Tomren, vår fremste korrespondent og veisjef:Skog m.m.-sjefen og veisjefen har i tillegg til å «flå» fjell satt igang med drenering. Siste prosjekt er drenering av bunker hull 3. Har også hatt gravehjelp av Morten O, som er en utmerket spadefører. (Vi har nå fylt igjen Mortens grøfter, så nå kan han inviteres til å grave de opp på nytt😀).

Bildet viser en forhåpentligvis «vanndrivende» bunker. Det er renset i drensslanger, og det renner godt unna i hovedløpene. Det siste har vært testet med kontrastvæske, så blåfarget bekk har forekommet.  Overflødig jord blir nå å kjøre vekk fra dette området. Nye dreneringsprosjekter venter.Denne bunkeren har lidt under dårlige sandforhold så lenge vi kan huske, så vi får håpe at det blir bedre forhold neste år i en av de tre bunkerne på Krokhol som er i spill.

Gutta setter sikkert pris på litt hjelp, så hvis du føler deg kallet, er det bare å kontakte Olaf eller Petter. Har du ikke kontaktopplysninger, formidler redaksjonen dem gjerne (jon.kittilsen (at) getmail.no – erstatt (at) med @).

Innhold
Klubben