Er du født i 1966 eller før?

Da må du absolutt lese dette.

For du kan nemlig være med å spille NSG Lagserie Match – for der skal vi stille lag.

Krokhol-laget sleit litt i fjor og vi trenger forsterkninger, og vi håper derfor at så mange som mulig kan se seg tjent med å melde seg inn i Norsk Senior Golf slik at de kan være med. Hvis vi får med oss mange nok, kan vi kanskje til og med stille med to lag. Damelag er det også muligheter for å stille.

Matchene spilles på hverdager, vanligvis kl. 16, så du kan godt være med selv om du ikke er pensjonist, så fremt du har litt fleksibilitet i jobben.Vi har fått en informasjonsbrosjyre angående fordelene som alle over 50 får som medlemmer av Norsk Senior Golf.

Her er litt informasjon som vi har fått fra han som er turneringsansvarlig (les videre):

Foreløpig info om NSG Lagserie Match 2016

Golfsesongen nærmer seg med raske skritt. I løpet av neste uke vil klubbkontaktene motta invitasjon til NSG Lagserie Match 2016. Påmeldingsfristen vil bli satt til fredag 1. april.

Finalespillet er i år lagt til Kongsberg helga 20. og 21. august som er en uke tidligere enn i fjor. Derfor er det ønskelig å komme i gang med kampene så snart banene er klare.

Det tas sikte på å starte en uke tidligere og spille alle rundene bortsett fra den siste i løpet av våren. Alle papirene i forbindelse med kampavviklingen vil bli sendt ut så snart de er klare, senest fredag 25. april. Siste kampdato er for øvrig satt til torsdag 4. august.Som dere sikkert vet, er aldersgrensa for senior herrer senket til 50 år. Dette kan det være greit å ta høyde for når dere melder på lag. Jeg oppfordrer dere spesielt til å kartlegge om det grunnlag for damelag i egen klubb. I fjor deltok 18 damelag i dameserien, og det er plass til mange flere. Hvis det i klubben ikke er tilstrekkelig mange damespillere til å danne eget lag, bør de absolutt inviteres til å delta på klubbens mikslag. Det er en uttalt målsetting å rekruttere flere damer til turneringspill.

NSG Lagserie Match 2016 vil i all hovedsak følge opplegget fra tidligere år. Vi har tidligere benyttet en modul som ligger på utsiden av GolfBox, men denne får vi ikke lenger anledning til å bruke. Dette betyr at årets lagserie blir driftet av GolfBox Interclub-modul. Dette gjør at det bare mulig å spille om de første 9 og de siste 9 hullene, altså blir det i år ikke poeng for å vinne sammenlagt over 18 hull. Til gjengjeld får vi benytte en programvare som forhåpentligvis vil forenkle rapporteringa.For dere er det da bare å samle troppene og gjøre dere klare til sesongen. I tillegg kan dere jo ta kontakt med spillere i egen klubb for å se om det kan være grunnlag for å stille flere lag. Det kan også være en ide å lodde stemningen i naboklubbene for å sikre en lokal serie og korte reiseavstander, kanskje spesielt i forhold til de naboklubbene som tidligere ikke har stilt lag.

Selv om påmeldingsfristen er 1. april vil jeg sette pris på å få påmeldingene fortløpende, gjerne allerede før påske.

Innhold
Klubben