Europa-touren kommer til Krokhol 23-25. juni

18. juni 2023

Det er ikke DP World-touren som kommer for å spille golf, men det er nesten like mye stas som om det hadde vært det.

Neste helg blir det nemlig Europatour-turnering på vår nabo: Krokhol Disc Golf Course, som arrangerer Krokhol Open. Følg på Facebook: https://www.facebook.com/krokholopen

Det er over 120 deltakere, og de kommer fra minst 12 land, blant annet Sverige, Finland, USA, Tsjekkia, Island, Tyskland, Danmark, Estland, Storbritannia, Østerrike, Australia og Nederland. Regjerende verdensmester kommer også.

Slik kvalitet vil tiltrekke mange tilskuere, og det vil selvfølgelig påvirke oss andre som bruker golfbanen, parkeringsplassen og klubbhuset.

Vi har fått følgende melding fra Tom Rune:

Bilde: Krokhol Disc Golf Course

Da er det snart Europa-tour for diskgolfen. Det blir store greier med mange tilskuere osv. Det er solgt noe over 100 VIP-plasser for tilskuere som skal følge diskgolfstjernene over hele banen.

Diskgolf-banen er stengt for vanlig spill denne uken på grunn av forberedelsene til turneringen, men det nok likevel være et økende antall spillere utover uken, selv om selve turneringen begynner på fredag og avsluttes søndag.

Jeg legger opp til å selge hamburgere fra grill ute og det vil også komme en stand for salg av disker oppe ved tee 1 for diskgolfen.

 

Begrensninger på hull 9

De skal sperre godt av med fysiske gjerder, sperrebånd samt vakter. Vårt hull 9 vil ha begrensninger under turneringsdagene slik at ikke tilskuere blir truffet.

Driving-range delvis stengt.

Turneringen leier driving range i de tre dagene det står på men range vil være tilgjengelig for vanlig golf fra kl 1400 hver dag.

Ekstra parkering

Det vil være parkering for tilskuere for touren på andre siden av vegen hvor det vil stå innpiskere ute ved veien. Publikum er også oppfordret til å bruke kollektivt.

Dugnadsgjengen har jobbet hardt får å få til en så bra bane som mulig.

Oppdaterte opplysninger kommer etter hvert.

Vi vet ikke eksakt hvilke begrensninger som vil bli lagt på hull 9, men hvis det dreier seg om utslag fra 35, vil banen sannsynligvis ikke være handicaptellende for dem som spiller fra andre tee-steder enn 35.

Dette håper vi å få en oppklaring på.

Ellers er det bare å si: LYKKE TIL til diskgolf-folket med en vellykket turnering.

Innhold
Klubben