Flaggturneringen 2021

27. juni 2021

I dag flagget vi på Krokhol.

Dette skrives mens Viktor Hovland ble første nordmann til å vinne på Europa-touren, med 2-slagsseieren i BMW International Open i Tyskland. Det er saktens en grunn til å flagge, og setter jo en fin ramme om saken. Og jammen var det flagg på bildet også.

Flaggturneringen er blitt en tradisjon på Krokhol. Den er litt annerledes enn de andre vi spiller, for da teller vi slag “oppover” og summerer.

I dag fikk vi derimot “utlevert” slagene vi kunne bruke på forhånd, og måtte telle oss nedover til vi ikke hadde noen igjen.

Der ballen landet på det siste slaget skulle vi altså sette ned det lille flagget vi fikk utlevert.

Det var meldt overskyet oppholdsvær på morgenen, med sol og større varme utover ettermiddagen. Dette viste seg å ikke holde stikk. Det var riktignok grått og lummert på morgenen, men solen kom aldri frem.

Det var oppholdsvær i den forstand at det ikke regnet, men luftfuktigheten var så høy at det ble liggende dugg på gresset hele dagen.

Fornuftig nok ble det derfor bestemt at det skulle være ballplassering på kortklippet, selv om banen var i særdeles utmerket stand.

 

Her er noen flagg – avbildet ettersom de dukket opp. De fleste var på hull 17 og 18.

Det første flagget dukket opp på hull 16 (dvs. hull 7), og Egil er nysgjerrig på hvem det kan være.
Flere flagg på hull 16
... og på hull 16 dukket det opp flere både her ...
... og der.
Noen kom seg også opp på greenen på hull 16
Også på hull 18 sto det flere

Premieutdeling

En annen måte Flaggturneringen er omvendt på, er at resultatlisten er baklengs – det er riktignok ikke et krav, men bare noe vi har funnet på, ettersom det er rekkefølgen flaggene ble plukket opp i.

Dessuten er denne resultatlisten den eneste man vil se, for det er ikke mulig å legge ut resultatene i Golfbox ved denne typen turnering. Det var 22 deltakere, og derfor ble det delt ut 7 premier.

Nr. 7Jan Tore Samuelsen

Nr. 6Terje Bjørnstad
(han hadde gått hjem og blir derfor representert av premiebordet)

Nr. 4Rune Soring (Gjersjøen GK)

Nr. 4Jostein Olafsen

Nr. 3 – Knut Sørset

Nr. 2Oscar Stovner Storeide (han var den som ventet lengst på premie)

Nr. 1Alexander Løken

Resultatliste

Innhold
Klubben