Gjennomføring av mandagscup …

…uten startliste

Som nevnt i kunngjøringen om at turneringssesongen gjenopptas, ble det nevnt at den første mandagsturneringen blir litt eksperimentell.

Det vil antagelig ikke bli satt opp startlister. I stedet er det blokkert starttider fra kl. 17.30 til kl. 19.00 i Golfbox, men man står også fritt til å spille tidligere på dagen hvis det passer bedre. Kravet er at man må være minst to, dvs. spiller og markør.

Det er antagelig lurt å ta en kikk på deltakerlisten og deretter gjøre en avtale på forhånd med noen man kjenner angående når man vil starte. Nye medlemmer uten stor bekjentskapskrets, kan kontakte de turneringsansvarlige (se Kontaktpersoner nederst til høyre i Golfbox) for å få hjelp.

I skrivende stund er det 15 påmeldte.Bildene er fra den første mandagscupen i fjor, på samme tid (6. mai). Turneringslederne er ikke de samme og det var 3 grader.Blanke scorekort er tilgjengelig i klubbhuset. Du må selv fylle inn navn, medlemsnummer, handicap og spillehandicap, samt markørens navn. Scorekortet behøver ikke å undertegnes. Det blir satt opp en postkasse på startboden der du kan legge scorekortet etter runden.Etter turneringen vil gjennomføringen bli vurdert av turneringskomiteen som deretter vil gjøre eventuelle justeringer for påfølgende turneringer.

Innhold
Klubben