KM Matchplay er i gang

Til slutt ble det 39 stykker som meldte seg på innen fristen i går kveld, og nå er startfeltet seedet og matchene trukket.Fordi det var flere påmeldte enn oppsettet var laget for, er det nødvendig med det Golfbox kaller en “pre-runde”, som i praksis blir runde 1.

Seedingen er i henhold til handicap registrert av Golfbox per i går kveld. Det er dem som er seedet nummer 26-39 som spiller første runde. Hvilken seed du har, er forklart av tallet i rundingen på øvre høyre hjørne med boksen som navnet ditt står i på fanen “Startgrupper”.

Alle skal imidlertid spille med det spillehandicap (fra slopetabellen) de får i henhold til det faktiske handicap de har på dagen matchen spilles.

Det hadde vært fint om den første runden kunne bli avviklet så snart som mulig, og de matchene i runde 2 der motstanderne er klare, kan også spilles med én gang.Kontakt turneringslederen hvis du har problemer med å komme i kontakt med den du skal spille mot.

Betaling

Mange har allerede betalt, men fristen er før første match settes i gang.

Vipps 50 kroner til 48112267 (Jon Kittilsen).

Resultatrapportering

Den som vinner matchen har ansvaret for å rapportere resultatet.

Send det per SMS til 48112267 (Jon Kittilsen), umiddelbart etter at matchen er ferdigspilt.

Rapporteringsformat

Der skal det for eksempel stå “Jan Tore Samuelsen vant over John Janderberg 1 opp på hull 19” (dette var scoren i forårets finale). Dette betyr at det var uavgjort etter 18 hull og at Jan Tore vant det første omspillshullet. Det er ikke nødvendig å levere inn noe scorekort i de innledende rundene, men turneringslederen kan be om det for semifinalene og finalen.En annen score kunne være 3/2. Det betyr at vinneren hadde vunnet 3 hull flere enn taperen med 2 hull igjen å spille, og at matchen da i praksis var avgjort etter hull 16. Matchen kan derfor avsluttes på hull 16, men de fleste på Krokhol velger å spille ferdig alle hullene, for å få hele turen.

Når resultatet er sendt, vil det snarest mulig bli lagt inn i Golfbox, hvor det kan beskues.

Lykke til.Hvis du trenger en påminnelse om hvordan matchplay foregår, synes vi det var ganske greit forklart i turneringsinnbydelsen for 2017.

Klubbmesterskapet i matchplay 2017

 

 

 

 

 

 

 

Innhold
Klubben