Matchplay: Jan Tore vant i kvartfinalen

25. august 2022 – Kl. 18 i går spilte Jan Tore Samuelsen og Per Frode Haugen match.

En tidligere mester hadde blitt slått ut uansett utfall, men det var Jan Tore gikk seirende ut av den kvartfinalen. Her er hans rapport:

To litt svake utslag på hull 1 men begge reddet par etter gode chipper. Jeg hadde ekstra slag på hull 2 og 3 så da holdt to nye par til ledelse 2 opp.

Det så bra ut for meg på hull 4 også med en snau meter for nytt par, men da valgte Per Frode en chip-in birdie. Per Frode fulgte opp med en kanon-drive midt i fairway på 5’ern. Jeg var sjanseløs etter at min drive gikk langt ut høyre.

Ingen imponerende innspill på hull 6. Bogey for begge, men jeg hadde slag og vant hullet. På hull 7 ble mitt innspill litt kort mens Per Frode gikk litt venstre for green. Begge gikk til slutt av med en ny bogey men siden jeg har ekstra slag på 7’ern sto det 2 opp til meg.

Etter ny deling på hull 8 ble matchen avgjort 2&1 i min favør.

I semifinalen møter Jan Tore vinneren av kvartfinalen mellom Arne Schille og Alexander Løken, som er den eneste kvartfinalen som gjenstår.

Vi minner på at semifinalene og finalen spilles over 18 hull.

Husk også å sjekke din hcp i Golfbox før dere starter, og bruk den til å lese av SH på slopetabellen.

Innhold
Klubben