Krafttak mot kreft-turnering

Bli med og støtt Kreftsaken 4. september

27. august 2022 – Det er tradisjon på Krokhol at vi har en veldedighetsturnering hvert år.

I mange år var dette “Pink Cup“, som var et nasjonalt arrangement i regi av Golfforbundet og Kreftforeningen. Av en eller grunn ble dette samarbeidet avviklet for noen år siden, og så vidt vi kan finne ut, er ikke Golfforbundet i øyeblikket involvert i noe nasjonalt prosjekt for veldedighetsturneringer.

Men Kreftforeningen har “Et slag mot kreft” og vi vet interessen er der. Krokol lå nemlig helt i toppen på landsbasis i Pink Cup når det gjelder bidrag per medlem, og Pink Cup var i mange år en av våre mest populære turneringer.

Egentlig skulle årets veldedighetsturnering, “Mot Kreft” vært arrangert 15. mai, men akkurat da var det litt trangt på terminlisten, så oppslutningen ble litt dårlig. Vi prøver derfor igjen.

4. september får du sjansen til å spille en 18-hullsturnering, der turneringsavgiften går uavkortet til Kreftsaken. I tillegg kan du bidra mer, og øke dine sjanser til å vinne, ved å “kjøpe slag”. For hvert slag du kjøper, øker du din spillehandicap med ett slag. Tariffen er for hvert slag du kjøper har pleid å være 50 kroner. Vi regner med at den er den samme i år.

Det pleier også å være konkurranser i konkurransen, som closest to pin og longest drive, men dette har vi heller ikke fått noen informasjon om.

Den som melder seg på, finner det tidsnok ut.

Les om tidligere veldedighetsturneringer

Innhold
Klubben