Matchplay kvartfinaler: Frode og Knut gikk videre

9. september 2023

Semifinalene er nå klare.

I går så vi oss nødt til å sende en bekymringsmelding til dem som enda ikke hadde spilt sine kvartfinaler I KM-matchplay.

Det ble troll i ord, for det viste seg at de allerede var ute på banen.

Kvartfinale nr. 2

Den første kvartfinalen ble spilt mellom to tidligere mestre som har for vane å utvise ordknapphet skriftlig.

Vi fikk følgende rapport fra Per Frode Haugen:

Match i ettermiddag Lars og Frode! Frode ledet 1 opp etter 9. Frode spilte bra på backen mens Lars var ikke helt på hugget. Frode vant 5-3.

Frode møter Jostein Olafsen Sørset i sin semifinale.

Klikk/trykk på bildet for å gå til Golfbox

Kvartfinale nr. 4

En som ikke er preget av skrivevegring er Knut Sørset, som sendte oss følgende rapport (på SMS!). De oppførte hullscorene bør derfor være tilnærmet riktige.

Knut vant 5&4 mot Ketil. Vi fikk endelig gjennomført kvartfinalen etter utsatte matcher pga. vær og baneforhold.

Hull 1 vant Ketil på par etter godt utslag, mens jeg var i trøbbel. Hull 2 delte vi på bogey. Hull 3 vant jeg på par da Ketil havnet i trøbbel på høyre side. Hull 4 delte vi etter to utslag 2-3 meter fra flagget.

På hull 5 havnet Ketil i trøbbel, men reddet seg inn med et nydelig innspill. Hullet ble delt på bogey. Hull 6 tok jeg på par etter en god chip. På hull 7 hadde jeg også en god chip som ga par mens Ketil var i vanskeligheter.

På hull 8 lå vi likt etter utslaget, men valgte forskjellige veier videre. Jeg toppet ballen gjennom skogen og var rett venstre for green, mens Ketil la seg tilbake i fairway og la seg deretter litt lang av green. Jeg chippet igjen nærme og fikk par,  mens Ketil bare nesten satt sin chip.

På hull 9 lå vi ca. like langt unna flagget etter to slag, men igjen satt chippen for min del og jeg fikk så par. Ketil var hullkant ut for sin par og jeg var 4 opp etter de første 9. Hull 10 tok jeg på bogey og hull 11 tok jeg på par.

På hull 12 var det min tur til å havne i trøbbel, mens Ketil fikk par. Hull 13 tok også Ketil på par etter et flott utslag. På hull 14 ble det avgjort da jeg fikk par og Ketil bogey.

Knut møter Jørgen Spilmann i sin semifinale.

Klikk/trykk på bildet for å gå til Golfbox

Etter at spillere med høyere handicap har gjort det bra de siste årene, består semifinalene i år altså bare av det som i Krokhol-sammenheng er lav-handicappere.

Dette bildet har også en lenke til Golfbox

Semifinalene må helst avvikles i løpet av en uke, slik at det blir tid til å spille finalen før utgangen av måneden.

Innhold
Klubben